08:11 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Mălin Bot

  Delir în Piața Victoriei – Mălin Bot: ”jandarmii vor să ne dea omorul” - video

  © Photo : Facebook / Malin Bot
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  179607

  Pe tot parcursul discursului său, reprezentanții Jandarmeriei îl ascultau cu calm – Rareș Bogdan, aclamat.

  BUCUREȘTI, 24 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Protestul din această seară își pierde ideea de la care a pornit, aceea de susținere a magistraților.

  Și aceasta, ca urmare a intervențiilor cunoscuților Rareș Bogdan și Mălin Bot, care au transmis mesaje dintre cele mai... ciudate.

  În discursul său, transmis live, Mălin Bot a cerut chiar desființarea Jandarmeriei și a strigat celor prezenți că jandarmii vor ”să ne bată, să ne dea omorul, cum au făcut-o în 10 august”.

  ”Să se știe foarte clar cine sunt cei cărora trebuie să le fie rușine și vă invit să strigați după mine: sluga Cucoș! Sluga Cucoș! Sluga Sindile! Sluga Sindile! Să nu vă fie frică, oameni buni! Pentru că l-am făcut slugă pe Cucoș m-au lipsit ilegat dl de libertate anul trecut aici, în Piața Victoriei”, a strigat Bot. 

  ”L-ai făcut slugă pentru că e slugă”, a spus Rareș Bogdan, care i s-a alăturat lui Bot.

  Lumea scandează ”Rareș!” și ”Domnu Mărieș!”

  ”Sunt absolut convins că împreună, uniți, vom reuși să câștigâm această bătălie!”, a zis și Rareș Bogdan, felicitându-i, apoi, pe cei care au ieșit la protest în Cluj, Târgu Mureș și în alte orașe ale țării.

  Având în vedere ultimele informații potrivit cărora Rareș Bogdan va deschide lista la europarlamentare din partea PNL, putem să ne întrebăm dacă nu cumva utilizează acest protest și această aparentă susținere a magistraților pentru a câștiga ceva capital electoral?

  Entuziasmați de moment, unii oameni din mulțime și-au dat seama că acum e momentul să pună și alte întrebări, așa că au întrebat unde sunt dacii.

  Prin intervenția lui Bot și a lui Rareș Bogdan, protestul de susținere a magistraților a devenit unul extrem de interesant ce, cu siguranță, va avea răsunet și în zilele următoare...

   

   

   

   

   

  Tagurile:
  Piaţa Victoriei, protest, bot


  Știrile Zilei