17:40 16 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.70
 • USD17.76
 • RUB0.28
 • RON4.16
 • UAH0.72
  Răzvan Popa

  Victor Ponta și Siegfried Mureșan, desființați chiar din Parlamentul European!

  © Photo: Facebook / Răzvan Popa
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  3942180

  ”Realitatea este că Victor Viorel și cu ai lui reprezintă exact esența a ceea ce nu ar mai trebui să existe în politică: trădare, oportunism și manipulare”

  BUCUREȘTI, 5 martie, Sputnik, Dragoș Dumitriu. O voce începe să se audă din ce în ce mai tare în PSD și în Parlamentul European: Răzvan Popa, eurodeputatul plecat din Brașov care a pus la punct mai multe figuri consacrate ale politicii.

  Într-un text foarte dur, intitulat  ”Partide ”noi”, metehne vechi și urâte, cu iz de mahala...”, face o afirmație șocantă: ”Victor Ponta și ProRomânia sunt o palmă dată românilor”.

  Desigur, europarlamentarul reproșează lui Ponta și alor lui atacurile și mai ales ”limbajul folosit de ”liderii” acestui așa zis partid la adresa foștilor colegi, colegi care i-au susținut în multele funcții deținute de-a lungul timpului”.

  Dar, pe lângă reproșul acesta, Popa îi acuză pe Ponta și compania că sunt ”manevrați din spate” și că răspund la ordinele unor securiști.

  ”Nu securiștii vechi și noi, la ordinele cărora răspund, au alergat pentru ei în campanie și le-au dat votul, ci membrii și nemembrii de partid, oameni care au crezut că Ponta e altceva decât un un ”acoperit”, un ”pisicuț” tras cu cheia”, scrie Popa.

  Iar Popa conchide printr-o frază care îl demolează pe Ponta:

  ”Realitatea este că Victor Viorel și cu ai lui reprezintă exact esența a ceea ce nu ar mai trebui să existe în politică: trădare, oportunism și manipulare”, a scris pe Facebook Popa.

  Nu cred că a mai scris cineva asemenea cuvinte grele despre fostul premier și președinte al PSD. Într-o postare pe Facebook,mai atrage atenția asupra unei limite care nu ar trebui depășite:

  ”Oricât de disperat ar fi cineva să obțină niște voturi, astfel de apucături vechi și urâte, securistoidale, exprimate cu ordin sau nu, nu pot fi scuzate și cu atât mai puțin uitate”.

  Răzvan Popa îl pune la punct și pe un alt politician vocal, de data asta un europarlamentar extrem de vocal și critic la adresa guvernului – și mare luptător cu corupția!

  ”La Vasile Siegfried Mureșan se exprimă lipsa de educație politică - după ce a fost extrem de mândru de a fi parte a guvernării PDL, dar și un mare iubitor al Elenei Udrea și al lui Traian Băsescu, Mureșan vorbește iar despre tăieri”, spune Mureșan.

  Și asta nu este de mirare, spune Popa, deoarece ”PDL, ascuns astăzi în rândul unui PNL care mai există doar de fațadă, nu a știut decât să taie, fără să pună ceva în loc”.

  ”Mureșan, la fel ca Macovei sau Preda, este foarte dispus să facă rău și în România și la Bruxelles”, atrage atenția europarlamentarul PSD.

  De aceea, promovarea sa insistentă de către PNL ”ne spune ceva în primul rând despre gaura în care au ajuns liberalii”, consideră Răzvan Popa.

  ”PNL a renunțat la toate valorile definitorii pentru un partid liberal”, a declarat Răzvan Popa, pentru ”Știri pe surse”. 

  Tematic

  Bomba din dosarul Iohannis – Lazăr - servicii: personajul ascuns și legătura cu Ponta
  Ponta a primit încă o lovitură – respins cu duritate de un cunoscut lider liberal! (video)
  Savaliuc a dat în vileag cel mai grav atac la economia românească – Ponta e implicat
  Acuzaţii grave – partidul lui Ponta, „un partid prin excelenţă al SRI”
  Elegant dar tăios, Daniel Zamfir îi face praf pe Ponta și Ludovic Orban!
  Tagurile:
  România, Victor Ponta


  Știrile Zilei