11:23 24 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.26
 • USD17.83
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Klaus Iohannis (199)
  312281

  Românii au reacționat după ce presa a prezentat o fotografie în care prima doamnă a făcut o gafă vestimentară.

  BUCUREȘTI, 9 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. În timp ce Carmen Iohannis, soția președintelui României, stârnea valuri de reacții – deloc favorabile – după ce a decis să se îmbrace sport – adidași, pantaloni – într-o vizită oficială avută în Egipt, premierul era lăudat pentru ținta sa.

  Reacțiile la adresa vestimentației Vioricăi Dăncilă au apărut după ce Sputnik a publicat un articol legat de petrecerea de 8 martie a femeilor social-democrate.

  Mulți internauți au considerat felul în care și-a făcut apariția șefa Executivului la petrecere drept unul decent, de bun gust.

  ”Întotdeauna, ca o doamnă”, ”Viorica Dăncilă este o doamnă foarte elegantă, ce voiați să vină în budigăi?”, ”S-a îmbrăcat decent, elegantă ca de obicei”, au fost numai câteva reacții la articolul ”Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă la petrecerea de 8 Martie de la PSD-FOTO”.

  Din păcate, reacțiile refertioare la ținuta lui Carmen Iohannis nu au fost deloc favorabile. Mulți internauți au pus față în față vestimentația Vioricăi Dăncilă și pe cea a lui Carmen Iohannis, iar scorul a fost favorabil șefei Executivului, care, în privința gustului la haine, nu poate fi contestată.

  ”Ceva foarte decent, naau precum prima sorcovă a țării!”, a scris un internaut.

  Cel mai dur comentariu vine, însă, din partea avocatei Cosmina Cerva, care, efectiv, a șters pe jos cu soții Iohannis.

  ”Ăștia după ce că sunt hoți, sunt și retardați! Capra a fost împreună cu robotul, în vizită oficială, într-o țară arabă! Ea a ales ținuta din imagine! Pantaloni din piele și adidași! Repet: într-o țară arabă, unde protocolul este strict, iar dacă nu se respectă, se consideră ofensator! Ăștia doi ciudați reprezintă România în lume. Ferească Dumnezeu, că ăștia chiar își bat joc de România și de români!”, a scris Cerva pe Facebook

   

  © Photo : Captură ecran
  Comentarii internauți

  Avocata și-a însoțit postarea de o serie de capturi de imagine de la postul Antena 3, cel care a dezvăluit că prima doamnă a purtat pantaloni de piele și adidași la vizita oficială din Egipt pe care președintele Iohannis a făcut-o la finalul lunii februarie. Șeful statului a participat, atunci, la Summitul UE – Liga Statelor Arabe, desfășurat în Egipt

  Тема:
  Klaus Iohannis (199)
  Tagurile:
  Carmen Iohannis, Internauți, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei