03:44 23 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.12
 • USD17.88
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Daniel Dragomir

  Dragomir: ”Suntem țara condusă de Danileț, Chirilă, Kovesi și o mână de disperați”

  © Photo : Captură ecran
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1080120

  Fostul ofițer al Serviciului Român de Informații spune că, în timp ce Europa este în plină mișcare, România stagnează – legătura cu Viktor Orban.

  BUCUREȘTI, 10 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. Daniel Dragomir a scris, pe pagina sa de Facebook, un comentariu pornind de la o imagine care îl înfățișează pe premierul ungar Viktor Orban luând masa într-o cazarmă a armatei poloneze. Premierul maghiar se afla într-o vizită la Varșovia.

  Fostul ofițer SRI precizează că lumea se schimbă și că Europa este în plină mișcare.

  În tot acest tablou, România face notă discordantă, ca urmare a faptului că aici totul este blocat din cauza ”unei penale impertinente și a unei minorități gălăgioase de clovni rezistenți”.

  Astfel, în loc să jucăm pe scena regională și să dezvoltăm țara, cu o forță de muncă incredibilă și cu resurse, noi nu facem altceva decât să privim cum ne dau clasă vecinii.

  ”Noi suntem țara condusă de Danileț, Chirilă, Kovesi și o mână de disperați. Dacă nu ne trezim și îi lăsăm pe toți ciudații să acopere cu zgomotele și urletele lor cretine orice viziune asupra țării, generațiile viitoare sunt sortite eșecului”, a scris Daniel Dragomir

  Acesta a comentat și atitudinea ministrului Justiției, Tudorel Toader, despre care a spus că, în Ungaria, Viktor Orban ”îl zbura” în 24 de ore și nu îi dădea săptămâni și săptămâni ”să molfăie vrăjeli juridice”.

  Reamintim că, recent, Dragomir a taxat dur gestul ministrului Justiției, Tudorel Toader, care a trimis o scrisoare la Financial Times, afirmând că ministrul ar trebui să fie preocupat de lucruri grave, precum abuzurile din sistem.

  Tematic

  Dragomir detonează bomba anului: alianţă cu Liga Nordului a lui Salvini - „suveranitate”
  Dragomir cere desecretizarea audierii generalului SRI Dumitru Dumbravă
  Dragomir spune ce a păţit după ce a ieşit la „lupta publică”: „Am primit sute de mesaje…”
  Tagurile:
  Laura Codruța Kovesi, Daniel Dragomir
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei