17:44 18 Mai 2021
În direct
 • EUR21.61
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  103141

  Sputnik a anunțat prima dată că Viorica Dăncilă ar fi cel mai bun candidat al PSD la alegerile prezidențiale și a desemnat-o omul politic al anului 2018.

  BUCUREȘTI, 12 martie, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Discuție aprinsă la Antena 3, unde Radu Tudor a abordat subiectul candidatului PSD la președinție. Surpriză, unul dintre numele despre care a spus că a auzit este cel al premierului Viorica Dăncilă.

  De fapt, Radu Tudor nici nu a menționat alt nume despre care ar fi auzit… Cert este că realizatorul l-a provocat pe unul dintre invitații săi, celebrul jurnalist și analist politic Sorin Roșca Stănescu la o discuție pe această temă – și legat de numele Vioricăi Dăncilă.

  ”Da, Viorica Dăncilă ar putea fi un candidat la președinție”, a spus Sorin Roșca Stănescu.  ”PSD are 3 – 4 candidați la președinție”, a completat jurnalistul.

  Prezent în studio, senatorul PSD de Dolj, Radu Preda, a repetat mesajul clasic al PSD – nu s-a luat încă o decizie, ci abia după europarlamentare.

  Interesantă este teza lui Sorin Roșca Stănescu, privind revenirea lui Băsescu, în calitate de persoană la care va apela Klaus Iohannis.

  Ideea surpriză a lui Roșca Stănescu este că Iohannis va apela la Traian Băsescu în calitate de premier, cei doi urmând a forma un tandem  la alegerile prezidențiale. 

  Reamintim că Sputnik a anunțat prima dată că Viorica Dăncilă ar fi cel mai bun candidat al PSD la alegerile prezidențiale și a desemnat-o omul politic al anului 2018. Ori, până acum, în ciuda diferitelor critici și texte cu pretenții de umor, nimeni nu a venit cu contra argumente serioase – ori cu alternative. În schimb, iată, Radu Tudor, principalul propagandist al NATO în România, ajunge la aceeași concluzie cu Sputnik.

  Tematic

  PSD, lovitură cu efect surpriză: Isărescu și Băsescu se dau în vileag!
  Apropiat al lui Băsescu, mesaj pentru Liviu Dragnea și PSD – legătură cu Iohannis
  Acum: Traian Băsescu îi declară război lui Viktor Orban
  Carmen Iohannis, criticată dur de internauți. Viorica Dăncilă, lăudată
  Premierul Dăncilă convoacă ședință de urgență
  Tagurile:
  Sorin Roșca Stănescu, Traian Băsescu, Viorica Dăncilă

  Știrile Zilei