01:48 16 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.70
 • USD17.76
 • RUB0.28
 • RON4.16
 • UAH0.72
  Klaus Iohannis

  Iohannis, făcut praf după incident: ”Era să crape klausul live, Weber e un cățeluș”

  © Photo: Facebook / Claudiu Pândaru
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Klaus Iohannis (199)
  6880140

  ”A fost o adunare a depresivilor, a stricat această imagine domnul Orban cu urletele lui – Ludovic Orban e un depresiv mai furios”.

  BUCUREȘTI, 16 mart - Sputnik, Evan Răutu. Imediat, după incidentul în care Iohannis s-a înecat încercând să atace cât mai dramatic PSD; cunoscutul jurnalist Marius Albin Marinescu, cel mai puternic critic al fostului primar de Sibiu, a comentat ironic:

  ”Era să crape klausul live, s-a sufocat cu atâta venin dat pe goarnă”, a scris Marius Albin Marinescu pe Facebook, ”I-au dat ăia apă, că mierlea în timpul discursului!”.

  Mugur Ciuvică a comentat imediat la Antena 3: ”În afară de înec, Iohannis a bătut câmpii fără talent”.

  ”A fost o adunare a depresivilor, a stricat această imagine domnul Orban cu urletele lui - e un depresiv mai furios”, a declarat Mugur Ciuvică.

  Președintele Grupului de Investigații Politice a făcut și un portret al liderilor europeni prezenți:

  ”Liderii europeni din PPE sunt de fapt niște nimeni în țările lor, Weber e un cățeluș trimis de Merkel în Parlamentul European, Tajani acela e un țuțer al lui Berlusconi…”, a comentat Mugur Ciuvică.

  Analistul Bogdan Chirieac a reacționat și el după incidentul care a întrerupt discursul lui Iohannis.

  ”E singurul moment memorabil discurs, l-a umanizat pe Iohannis, care a venit cu niște fake news”, a spus Chirieac. ”A văzut vreodată cineva Guvernul anunțând că nu mai vrea în Europa”, a exemplificat jurnalistul unul dintre falsurile lui Iohannis.

  Reținem și comentariul Mihaelei Bârzilă, realizatoarea Antena 3:

  ”Este ciudat să-i vezi pe toți acei lideri liberali, majoritatea din PD, înșirați în spatele lui Rareș Bogdan, pus peste noapte în fruntea listei, asta după ce PNL a dat sute de mii de euro pentru un sondaj ca să vadă care este liberalul cel mai potrivit”.

  Тема:
  Klaus Iohannis (199)


  Știrile Zilei