06:13 19 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Rareş Bogdan

  Rareș Bogdan ”vede” deja viitorii premieri ai României!

  © Photo: Facebook / Rareş Bogdan
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  141014

  ”Timpul va avea grijă să-mi dea ceea ce merit, dar timpul înseamnă ani și zeci de ani - nu e bine să iei totul dintr-odată, trebuie să ai simțul măsurii”

  BUCUREȘTI, 20 mart - Sputnik. Devenit peste noapte o adevărată vedetă a politicii românești, controversatul realizator TV a acordat un interviu incisivului jurnalist Eugen Dinu, de la ”Bugetul.ro”

  Gamemaster-ul ”Jocurilor de Putere” a fost întrebat despre ceea ce el însuși a numit ”planurile sale de a reuni Dreapta românească”, mai precis în legătură cu afirmația sa că ”următorul Guvern va fi unul de Dreapta, compus dintr-o coaliție PNL-USR-PLUS”.

  Se vede Rareș Bogdan viitorul prim-ministru al României, a fost întrebarea jurnalistului, la care răspunsul a venit prompt:

  ”Nu, Rareș Bogdan este un simplu membru de partid, care-și vede lungul nasului, care, chiar dacă nu pare, este un om modest”, a spus vedeta media-politică. ”Eu sunt un om care trebuie să stea pe front, să dovedească, pe front, că este la fel de bun ca la televizor”.

  Dar, poarta primei funcții în Executiv nu este închisă, lasă să se înțeleagă Rareș Bogdan.

  ”Timpul va avea grijă să-mi dea ceea ce merit, dar timpul înseamnă ani și zeci de ani”, a declarat vedeta PNL, completând ”Nu e bine să iei totul dintr-odată, trebuie să ai simțul măsurii”.

  În privința potențialilor premieri din PNL, ”Number One” a dorit să dea un răspuns diplomatic, dar exemplele stârnesc îngrijorare sau… amuzament.

  ”PNL are minim 20 de premieri, unul mai bun decât celălalt, de la Robert Sighiartău (autorul amendamentului pentru creșterea alocațiilor) la Ludovic Orban, de la excepționalul Florin Cîțu… la o mulțime de alți oameni foarte valoroși”, a declarat Rareș Bogdan.

  Tematic

  Umilință totală pentru PNL – Rareș Bogdan face un gest arogant chiar de la început
  Prima retragere de răsunet din PNL după nominalizarea lui Rareș Bogdan
  Manevra lui Iohannis cu Rareș Bogdan – un mare pericol pentru România
  Rareș Bogdan a beneficiat de ”finanţarea unor acţiuni anarhiste”? Provocarea serviciilor!
  Internetul reacționează: ”Balada” lui Rareș Bogdan, compusă în Norvegia!
  Tagurile:
  România, premieri, Rareş Bogdan
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei