19:05 21 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.69
  Ion Cristoiu

  Cristoiu dă cărţile pe faţă: "Tema justiţiei se termină în două zile", în ce bate Dragnea

  © Photo: Facebook / Ion Cristoiu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Klaus Iohannis (199)
  310661

  Jurnalistul Ion Cristoiu dă cărţile pe faţă în ce priveşte referendumul dorit d eIohannis, discursul lui Dragnea şi tema justiţiei: "România merită mai mult"

  BUCUREŞTI, 21 mart - Sputnik. Preşedintele României, Klaus Iohannis, a afirmat marţi că se gândeşte să convoace un referendum pe justiţie în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai.

  Jurnalistul Ion Cristoiu, invitat miercuri seara la emisiunea "Sinteza zilei" d ela Antena 3, a vorbit despre şansele PSD de a-l învinge pe Iohannis în această bătălie.

  Potrivit acestuia, preşedintele social-democraţilor îşi va continua discursul îndreptat spre multinaţionale, activitatea cărora în România nu îi satisfac pe români, în special pe micii afacerişti.

  "Am citit ultimele șapte discursuri ale lui Dragnea și el merge în perspectivă cu acest "România merită mai mult". Este o diferență colosală față de Vadim Tudor. Dragnea în toate cele șapte discursuri, care sunt și de candidatură, are ca subiect numai și numai situația mizeră a capitalismului românesc față de multinaționale și față de Uniunea Europeană. Este uluitor cât prinde această temă, pentru că el se adresează buticarilor, oamenilor de afaceri care spun "de ce să vina cehii la noi și noi nu"", a explicat Cristoiu.

  Jurnalistul a mai spus că tema justiţiei se termină în două zile şi chiar dacă PNL ar vrea să scoată tema multinaţionalelor din dezbateri, PSD ar trebui să insiste pe ea.

  "Ei, această temă PNL vrea să o scoată din dezbaterea europarlamentară. Eu în locul PSD-ului i-aș lasă să facă asta și mi-aș face temele mele. Tema justiției se termină în două zile", a spus Ion Cristoiu la Antena 3.

  El a mai spus că boicotarea referendumului nu este o soluţie pentru social-democraţi.

  Тема:
  Klaus Iohannis (199)

  Tematic

  Cristoiu: Boicotarea referendumului, neghiobie antidemocratică
  Ion Cristoiu, declarație șocantă - după o viață în presă!
  Ion Cristoiu confirmă ”planul Bruxelles”! Ce vor face Iohannis, Cioloș și Kovesi
  DNA, ultima oră: ”Lista cu nume grele”: Cristoiu, Mircea Badea, Gâdea, S.R.Stănescu etc.
  Tagurile:
  alegeri, justiţiar, Campanie, Discurs, Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Ion Cristoiu


  Știrile Zilei