23:37 20 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.50
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.72
  Victor Ponta

  Haos în partidul lui Ponta după accidentul lui Tudose – decizie de ultimă oră!

  CC BY 2.0 / Partidul Social Democrat / Victor Ponta
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  131950

  Autoritarul Tudose avea un cuvânt greu de spus – atât prin credibilitate, cât și prin aportul electoral - omul său de încredere, Felix Rache, a verificat fiecare dosar.

  BUCUREȘTI, 26 martie, Sputnik - Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp Victor Ponta a anunțat că depunerea listelor ProRomânia se amână pentru mâine.

  Aparent, această amânare ar fi cauzată de nefericitul incident de sănătate prin care a trecut fostul premier Mihai Tudose.

  În realitate, surse din interior vorbesc de neîncrederea care domină în partidul pe care Ponta l-a creat, dar nu-l poate ține în frâu - mai ales după ce s-a aflat că procentele la care se spera (circa 10%) nu sunt realizabile.

  În plus, refuzul altor partide de asociere cu gruparea Ponta au tăiat aripile partidului – în acest timp făcându-și loc pe scenă un vechi, abil și puternic combatant, Dan Voiculescu.

  ”Problema este că în fruntea listei s-au plasat persoane grele din partid, în primul rând Ponta, în ideea că vor trage lista, apoi se vor retrage – dar nimeni nu are încredere în cuvântul acestora că se vor retrage”, spune o sursă din ProRomânia.

  De fapt, spune sursa noastră, toți se tem că vor fi ”eligibili” doar din vorbe, iar cei care chipurile se vor retrage ”după”… vor rămâne în călduțul Bruxelles.

  În acest context, autoritarul Tudose avea un cuvânt greu de spus – atât prin credibilitate, cât și prin aportul electoral. Omul său de încredere, Felix Rache, a verificat fiecare dosar, căutând și aducând argumente pro și contra.

  Ori, în lipsa lui Tudose, cei din ProRomânia nu au definitivat lista, amânând pentru mâine depunerea oficială. Lista a suferit modificări la vârf, până în ultimele zile.

  Reamintim că Mihai Tudose a suferit azi un infarct miocardic, în timp ce se afla la un restaurant cu colegii săi, unde serbau ziua lui Nicolae Bănicioiu, dar discutau și detalii legate de listă. În acest moment, Mihai Tudose se află în recuperare, după ce i s-au montat două Stenturi. 

  Tematic

  Fifor îl face praf pe Tudose – se deschide calea unor probleme uriașe pentru grupul Ponta
  Ponta - propunere aberantă și aventuristă, care poate destabiliza România!
  Ponta, declarație de ultimă oră despre Tudose – dar și pentru familia fostului premier!
  Tagurile:
  decizie, Mihai Tudose, Victor Ponta, Haos


  Știrile Zilei