08:07 18 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.48
 • USD17.45
 • RUB0.28
 • RON4.08
 • UAH0.72
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  219 0 0

  Ministrul Sănătății a vorbit despre starea de sănătate a fostului premier, dar a făcut o precizare importantă – despre ce este vorba.

  BUCUREȘTI, 27 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a venit cu precizări privind starea de sănătate a fostului prim ministru Mihai Tudose, după ce, în cursul după amiezii de ieri, acesta ajungea de urgență la spital.

  Mihai Tudose
  © REUTERS / Inquam Photos / Octav Ganea

  Tudose este însă optimist, așa că aseară a lăsat deja un mesaj pe Facebook prin care informa că se simte bine și că în două zile revine înapoi la treabă.

  ”Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!", a scris Mihai Tudose, potrivit stiripesurse.ro. 

  Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a declarat că Mihai Tudose este bine, însă a precizat că nu mai dorește să dea alte date despre starea de sănătate a fostului premier.

  Aceasta a explicat că fostul prim ministru este stabil după ce i-au fost montate două stenturi în urma infarctului extins suferit în cursul zilei.

  Pintea a spus că Tudose este în salon și va rămâne sub supraveghere medicală.

  Tematic

  Incredibil... răzbunarea sorții? Tudose pățește… ce-i dorea lui Dragnea acum 8 zile!
  Ponta, declarație de ultimă oră despre Tudose – dar și pentru familia fostului premier!
  Haos în partidul lui Ponta după accidentul lui Tudose – decizie de ultimă oră!
  Mihai Tudose a transmis primul mesaj după infarct
  Tagurile:
  Mihai Tudose, Sorina Pintea


  Știrile Zilei