20:08 16 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.29
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.71
  Laura Codruța Kovesi. 07 martie 2019

  Ingrid Mocanu a avut dreptate - Kovesi a câștigat, secvențe dure în sala de judecată!

  © AFP 2019 / DANIEL MIHAILESCU
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  319262

  ”Bine că se ceartă pe ambasade, în timp ce torționarii îi bagă încet - încet pe toți la pușcărie. Kovesi va scăpa, și-a ales completul...”

  BUCUREȘTI, 3 apr - Sputnik, Dragoș Dumitriu. În această seară, Curtea Supremă a decis admiterea contestaţiei Laurei Codruţa Kovesi, hotărând ridicarea măsurii controlului judiciar care fusese dispus de Secţia de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

  ”Am dat o declaraţie, am explicat motivele de nelegalitate pentru care eu am apreciat că se impunea ca eu să fac această contestaţie, am răspuns şi la întrebări, avocatul meu a susţinut motivele”, a spus Laura KOvesi.

  A participat şi un procuror de la PÎCCJ şi un procuror de la Secţia specială, a arătat Codruța Kovesi, ”dar ce s-a întâmplat în sala de judecată eu nu vă pot spune”.

  În schimb spune România TV, conform căreia procurorul de caz (de la SIIJ) ar fi fost dat afară din sală”.

  ”În locul lui, Secţia de investigare a magistraţilor a fost reprezentată de un procuror de la Secţia judiciară a Parchetului General”, scrie DC News

  ”Kovesi va scăpa de controlul judiciar, căci și-a ales completul ... desigur ”aleatoriu””, a scris ieri noapte Ingrid Mocanu pe Facebook, iar pronosticul său s-a adeverit. ”Hai că l-au umflat băieții și pe Drăghici. Dragnea - AMR 12. Bine că se ceartă pe ambasade, în timp ce torționarii îi bagă încet - încet pe toți la pușcărie”, a mai scris cunoscuta avocată.

  Pe de altă parte, Laura Codruţa Kovesi a declarat că a primit ”amenințări”, motiv pentru care a solicitat protecţia SPP.

  Laura Codruţa Kovesi a fost pusă sub control judiciar de SIIJ într-un dosar în care e acuzată – și care se referă la reclamația făcută de Sebastian Ghiţă în cazul repatrierii fostului director FNI, Nicolae Popa.

  Tematic

  Ingrid Mocanu, radicală: ”Prostie și ticăloșie, anarhie! Toți trebuie dați afară!”
  Ingrid Mocanu o zdrobește pe Kovesi: ”Cei mai mincinoși procurori ai țării”
  Ingrid Mocanu se dezlănțuie - îl face praf pe Tudor Chirilă!
  Pleșoianu, replică tare după inculparea Codruței Kovesi – dar și o reacție din Germania!
  Imperiul contraatacă: Ambasador, reacție puternică după inculparea Codruței Kovesi
  Cea mai mare problemă a Codruței Kovesi – a apărut acum, la Poliție!
  Laura Codruța Kovesi, tupeu incredibil: neagă și interpretează o acuzație gravă!
  Tagurile:
  Ingrid Mocanu, Laura Codruța Kovesi


  Știrile Zilei