18:30 26 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Ilan Laufer

  Ilan Laufer intervine din SUA contra ”Legii Coloniei” – îl pune pe Timmermans la colț!

  © Photo: Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  8389221

  ”Îmi pare rău că din poziția pe care o ocupați tratați România ca pe o colonie, cu presiuni și amenințări, iar apoi ne dați lecții cu privire la statul de drept”

  BUCUREȘTI, 3 apr - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Așa cum ”Sputnik” a anunțat – prim-vicele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a expus oficial posibilitatea emiterii unor acte prin care Bruxelles să impună țărilor membre ale UE anumite legi.  Timmermans propune în acest fel o oficializare a statului de metropolă al Bruxelles-ului – de colonie țărilor în cauză.

  Referirea lui Timmermans este directă la România – și se referă la impunerea voinței liderilor UE într-o anchetă în derulare a Justiției române, dar și la legi aflate în fază de proiect sau în procesul legislativ.

  ”Domnule Frans Timmermans, cu toată dragostea, România nu este colonia dumnavoastră”, exclamă Ilan Laufer.

  Ilan îi atrage atenția că atitudinea lui se rezumă la comportamentul unui stăpân, ceea ce nu e cazul!

  ”Îmi pare rău că din poziția pe care o ocupați tratați România ca pe o colonie, cu presiuni și amenințări, iar apoi ne dați lecții cu privire la statul de drept”, îi transmite Ilan Laufer.

  Pe de altă parte, fostul ministru și actual președinte al PSD SUA, îi atrage atenția că Timmermans reprezintă, de fapt… un partid care nu e votat nici la el acasă, în Olanda!

  ”Partidul dumneavoastră social-democrat a obținut la ultimele alegeri europarlamentare două fotolii în Parlamentul European, cu un număr total de alegatori comparabil cu cel obținut de PSD la ultimele alegeri locale în București-Ilfov”, îi scris Laufer, punându-l la colț pe olandez – ”Practic, aveți un partid foarte, foarte mic!”.

  Și, dacă tot e Timmermans în campanie electorală, Ilan Laufer îl pune la treabă! Fă campanie partidului tău, are nevoie!

  ”În loc să faceți campanie partidului dumneavoastră, în țara dumneavoastră, care, apropo, chiar are mare nevoie de ajutor, pare că faceți campanie PPE-ului peste hotare!”, scrie Ilan Laufer într-un mesaj postat recent pe Facebook

  Tematic

  Dan Chitic și patrioții români, mesaj pentru Timmermans: ”Iei de la 2 la 7 ani pușcărie”
  Timmermans, Soros - ţinte ale Ungariei pe postere anti-imigranți înaintea votului UE
  Dăncilă și Timmermans, față-n față la Bruxelles
  Un lider al PPE îi cere lui Timmermans să acționeze împotriva PSD România
  Toader îl pune la punct pe Timmermans: „această ingerință nu e permisă”
  Zi istorică: Timmermans a anunțat că se va emite ”Legea Coloniei”! Vizată – România!
  Tagurile:
  Frans Timmermans, SUA, Ilan Laufer
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei