05:15 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Liviu Pleșoianu

  Pleșoianu, pamflet demolator despre Iohannis! Îi reproduce ironic dar exact atitudinea!

  © Photo : Facebook / Liviu Pleșoianu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1251102

  ”Folosindu-și inteligența artificială, a ținut apoi o predică monoton-agresivă, presărată cu vocale prelungite dincolo de suportabil și pilde scrâșnite imperturbabil”.

  BUCUREȘTI, 7 apr - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Cyborgul narcisist a ieșit duminică la soare, aparatele să-l pozeze, camerele să-l înregistreze... Și-a purtat relaxat cablurile la Biserică, unde s-a rugat electromagnetic la icoana digitală inversată a sfântului procuror Augustin, zis și Procurorul Iadului de la Aiud”, este prima parte a unui pamflet publicat azi de Liviu Pleșoianu.

  Deputatul a scris inspirat, reproducând bine stilul adoptat de președinte în ultima vreme – în orice situație, impasibil, Iohannis include un atac la PSD, chiar dacă nu are decât o legătură forțată cu tema alocuțiunii.

  ”Pătruns de o nouă revelație binară, Cyborgul din Deal și-a trântit membrul superior drept peste structura rigidă care țăcăne în partea stângă a pieptului”, scrie Liviu Pleșoianu, trecând apoi la exprimare: ”Folosindu-și inteligența artificială, a ținut apoi o predică monoton-agresivă, presărată cu vocale prelungite dincolo de suportabil și pilde scrâșnite imperturbabil”.

  Și ciudata atitudine a președintelui în legătură cu cazul Augustin Lazăr, Pleșoianu o pune ingenios în text:

  ”Apoi, pentru că specialiștii în robotică îi integraseră de mult timp CIP-ul cu softul "M.E.S.I.A.", din dreptunghiul cu privire fixă de unde ieșea și vocea s-a auzit așa: "Lazăre, vino afară!"”

  În final se revine în realitate – cu confuzia indusă de Iohannis – deși în textul său deputatul scrie că președintele ar fi cel care încurcă personajele.

  ”Așa strigă la ieșire Cyborgul, confundând din nou absolut toate personajele… Doar că el nu era MESIA, ci doar un Cyborg pus să redea întocmai și la timp liniile de cod din softul "M.E.S.I.A."... Iar Lazăr, de data asta, chiar era "alt Lazăr"”.

  Un pamflet reușit, marca Liviu Pleșoianu, cu un titlu potrivit – ”Cyborgul narcisist și "celălalt Lazăr"; așa cum scriam la început, merită publicat și citit pentru că atitudinea nefirească a președintelui-candidat este un fapt de consemnat – și de ironizat.

  Tematic

  Liviu Pleșoianu, idee genială pentru Referendumul lui Iohannis: Șah și Mat!
  Pleșoianu, replică tare după inculparea Codruței Kovesi – dar și o reacție din Germania!
  Lider german, infracțiune și atac grav la suveranitatea României – Pleșoianu îl pleznește!
  Pleșoianu, propunere curajoasă: ”România NU mai are de ce să rămână în această structură”
  Tagurile:
  Pamflet, Klaus Iohannis, Liviu Pleșoianu


  Știrile Zilei