00:14 17 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  253013

  Ponta: ”Este o informație a mea și chiar îi cunosc pe cei implicați”; Bogdan: ”Informații… uneori îmi șoptește o păsărică… mai ies și vorbesc oamenii”

  BUCUREȘTI, 8 apr - Sputnik, Evan Răutu. Declarație șocantă a lui Victor Ponta, confirmată de realizatorul TV – candidat al PNL la europarlamentare, Rareș Bogdan. Ponta a sugerat, extrem de clar, că un cunoscut om politic, devenit judecător CCR, ar fi scris ”ciorna” sesizării depuse de Florin Iordache – și care este marea speranță a lui Liviu Dragnea pentru reluarea procesului său.

  “Domnul Dragnea își va rezolva problema domniei sale miercuri la Curtea Constituțională printr-o sesizare făcută de Florin Iordache, dar de fapt scrisă de cineva de la Curtea Constituțională”, a spus Ponta, subliniind că ”este o informație a mea și chiar îi cunosc pe cei implicați”.

  Despre cine e vorba? Ponta a fost criptic – ”Un domn foarte apropiat de domnul Iordache, un domn pe care eu l-am respectat mult timp, dar care acum nu știu de ce îl consideră pe domnul Iordache…”, a declarat Ponta aseară, la B1TV.

  ”Vreau sa-l rog pe domnul Enache să oprească discuțiile nenumărate pe care le-a avut cu domnul Iordache, să înceteze cu scrierile de ciorne”, a sărit cu precizări Rareș Bogdan la B1 TV.

  Rareș Bogdan se referă la Marian Enache, fost deputat PSD și ambasador în Moldova, actualmente judecător CCR. Bogdan a răspuns direct: ”Vă dau eu numele, Marian Enache”.

  Dar ce probe are Rareș Bogdan când face asemenea precizare acuzatoare?   

  ”Informații… uneori îmi șoptește o păsărică… mai ies și vorbesc oamenii”, a spus rareș Bogdan, subliniind că el este ”un om de bună credință”.

  Dar, candidatul PNL nu e sigur, la fel ca Victor Ponta, că miercuri, 10 aprilie, contestația lui Iordache va fi aprobată la CCR.

  ”Miercuri e ziua în care România poate fi îngenuncheată definitiv”, a declarat Rareș Bogdan. ”Miercuri e cheia când vom vedea cine va câștiga războiul. Vom vedea dacă ne vor râde infractorii în nas sau dacă în democrație hoții stau la pușcărie”.

  Tematic

  Haos în partidul lui Ponta după accidentul lui Tudose – decizie de ultimă oră!
  Ponta anunță o nouă trădare de prim rang din PSD – ar fi chiar culmea!
  Șocant: primul șef SRI, Virgil Măgureanu, executat silit! Conexiuni cu Victor Ponta!
  Ce se ascunde după Falimentul oficial al ”Realitatea” TV – lucrare pentru Rareș Bogdan
  Rareș Bogdan, denunțat: a făcut scandal în PNL dintr-un motiv… de tot râsul!
  Tagurile:
  Rareş Bogdan, Victor Ponta

  Știrile Zilei