07:16 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Liviu Dragnea

  Acum: ziua decisivă pentru Dragnea și PSD – presiuni și manifestație pregătită!

  © Photo : Facebook / Liviu Dragnea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  28424

  Ziua decisivă pentru Dragnea, ar putea schimba totul – protestatarii de pregătesc de o manifestație în fața Curții Supreme

  BUCUREȘTI, 15 apr - Sputnik, Evan Răutu. Liviu Dragnea are astăzi mult așteptatul proces la Curtea Supremă, unde se judecă apelul său după ce, în prima instanță a primit o condamnare de 3 ani și 6 luni de închisoare, pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

  Înaintea termenului din 18 martie, starea de sănătate a președintelui PSD s-a înrăutățit, fiind necesară o spitalizare de urgență. La termen, avocații lui Dragnea au depus documentele medicale solicitând amânarea.

  Dar, președintele completului de 5 judecători le-a pus în vedere avocaților ca, la termenul următor, cel de azi, să fie pregătiți să pună concluzii.

  Cu toate acestea, avocatul Adrian Toni Neacşu și-a exprimat intenţia de a cere o nouă amânare a deoarece motivul principal de apel este reprezentat de spinoasa problemă a completurile de trei specializate – caz aflat în dezbaterea CCR – și care ar trebui să se pronunţe pe 19 aprilie.

  În același timp, în fața Curții Supreme are loc o manifestație organizată sub sigla #INSIST și anunțată pe allevents.in

  ”Vă aducem la cunoștință ca în data de 15.04.2019 începând cu orele 8.30 în fata sediului ICCJ va avea loc o adunare publică de susținere a Justiției Independente în fata corupților. Vor participa un număr nelimitat de persoane și vom avea, steaguri, pancarte, bannere”, se scrie în anunț.

  Reamintim că dosarul se referă la două angajate la DGASPC Teleorman, Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica, care, conform unor martori, nu veneau la serviciu ci  desfăşurau activități la sediul PSD Teleorman.

  Tematic

  Reacție incredibilă a Ambasadei SUA în cazul vizei lui Dragnea! Situație de neacceptat!
  Iohannis, surpriză politică de ultimă oră! Dragnea îi dă peste nas!
  Dragnea e revoltat – replică dură lui Timmermans și avertisment confuz pentru Toader!
  Toader revine: Replică la Dragnea – o adevărată ghicitoare – pe care a șters-o imediat!
  Toader, atacat violent de Codrin și Dragnea! ”Vrei să faci ce vrei tu? Fă-ţi partid tu!”


  Știrile Zilei