03:46 24 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.13
 • USD17.89
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  PSD

  Decizie curajoasă a PSD, dă peste nas UE - se vor enerva rău cei de la Bruxelles!

  © Photo: Facebook / Lia Olguta Vasilescu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  5038160

  Într-un context delicat, PSD dă peste nas celor de la Bruxelles – și pune punctul pe i: ne vom bate împotriva dublului standard practicat în Uniunea Europeană

  BUCUREȘTI, 15 apr - Sputnik, Dragoș Dumitriu. La această oră, la Strasbourg, europarlamentarii dezbat, împreună cu reprezentanții Comisiei Europeană, situația respectării principiilor statului de drept în România. Evident, e vorba de ”îngrijorarea cu privire la ”informații” privind schimbările din sistemul judiciar, independența justiției și lupta împotriva corupţiei. Temele clasice.

  Ei bine, chiar în acest context, PSD dă peste nas celor de la Bruxelles – și pune punctul pe i: ne vom bate împotriva dublului standard practicat în Uniunea Europeană.

  De fapt, de când Lia Olguța Vasilescu a preluat comunicarea PSD, dinamica modului de promovare – comunicare s-a schimbat mult. PSD este mai combativ, punctează mai curajos anumite chestiuni – mai ales în relația cu Europa, zonă tratată până acum cu menajamente.

  ”PSD începe războiul împotriva dublului standard!”, este mesajul lansat azi, la scurt timp după anunțarea amânării în procesul președintelui Dragnea. Și, desigur, e vorba de dublul standard practicat de Bruxelles.

  Fac această legătură din două motive: bătălia cu dublul standard este un subiect la care Liviu Dragnea ține mult – și o dovedesc toate discursurile din ultima vreme; de asemenea, Dragnea a dat tonul unei atitudini curajoase față de pretențiile UE, ceea ce i-a și atras atacuri din partea ambasadelor Occidentale, dar și ale celor de la Bruxelles, inclusiv ale PES.

  ”Contrar convingerilor unor politicieni, care sunt clar deconectați de la poporul român care muncește din greu și nu au respect față de aceștia, știm că românii merită hrană de calitate, medicamente și mai mult respect în Europa”, spune PSD.

  Ori, în acest sens, PSD declară ”luptă neîncetată împotriva standardului dublu, prin sprijinirea incredibililor fermieri și a proprietarilor de afaceri locale, precum și prin promovarea României în Parlamentul European”.

  Aceasta, spun cei din PSD, ”în timp ce PNL alege să calomnieze România.

  ”Noi ne mândrim cu poporul român și vom continua să vă reprezentăm cu onoare - pentru că România merită mai mult respect în Europa - și nu vom înceta niciodată să luptăm pentru ea!”, spun cei din PSD, într-un mesaj postat pe Facebook

  Așa cum spuneam, mesajul va atrage alte ”fulgere” de la Bruxelles, mai ales în condițiile în care, la această oră are loc o acea analiză a României la Strasbourg, dar și a PSD în PES. 

  Tematic

  Teodorovici, anunț bombă: ”Candidez cu siguranță și la prezidențiale! PSD nu va pierde”
  Unul dintre cei mai notorii politicieni, fugit din PSD, condamnat definitiv la închisoare
  Un lider al PPE îi cere lui Timmermans să acționeze împotriva PSD România
  S-a confirmat: Viorica Dăncilă este singurul candidat al PSD
  Nou atac la Guvern de la Bruxelles! Socialiștii europeni împing PSD către Salvini!
  Alina Gorghiu, solicitare financiară incredibilă – vizează PSD!
  Udrea, ipoteză şoc: cine ar putea pleca de la PSD la Pro România după Grindeanu şi Tudose
  Tagurile:
  Bruxelles, PSD, Liviu Dragnea
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei