23:53 20 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.50
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.72
  Cristian Ghinea și USR

  Șoc din România: USR-PLUS propune instaurarea poliției politice la nivelul întregii Europe

  © Photo: Facebook / Cristian Ghinea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  190747

  Candidatul USR-PLUS la Parlamentul European Cristian Ghinea propune un mecanism dictatorial de control al țărilor UE pentru a combate suveraniștii. Corespondență din butoiul cu pulbere al Europei.

  BRUXELLES, 15 apr - Sputnik, Daniela Porovăț. Experimentul lagărului românesc, controlat de Comisia Europeană până la deciziile din justiție, numirile procurorilor șefi sau gestionarea carierelor politice în funcție de interesele multinaționalelor, ar trebui extins la nivelul întregii Europe, transmite cu nonșalanță Cristian Ghinea, candidat la europarlamentare din partea USR-PLUS, într-un interviu pentru G4media.

  Ghinea spune că un MCV la nivel european, care să fie activat împotriva oricărei țări care nu ascultă de Bruxelles, ar fi soluția pentru a ține lucrurile sub control și că ”ideea mecanismului s-a născut tocmai pe fondul apariției curentului populist eurosceptic”. Altfel spus, pentru că activarea Art. 7 (pierderea derptului de vot al unui stat membru) sau tăierea fondurilor europene nu funcționează împotriva guvernelor suveraniste, iar acest lucru s-a văzut în cazul Ungariei și Poloniei, Ghinea vrea să pună toată Uniunea Europeană sub controlul dictatorial al Comisiei Europene, ceea ce înseamnă o extindere a experimentului România.

  Desigur, nicio altă țară nu va accepta o asemenea nebunie, să își pună justiția, alegerile, politicienii și serviciile secrete sub controlul tehnocraților de la Bruxelles, așa cum a făcut România, dar Ghinea își încearcă norocul pentru a demonstra la Bruxelles cât de european este USR-PLUS și pentru a demonstra că viitorii europarlamentari ai acestei alianțe vor fi primiți în aplauze în grupul ALDE ultraliberal combinat cu mișcarea lui Macron, un alt susținător al globalizării fără limite care a și scos în stradă sute de mii de francezi în seria de proteste care au făcut celebre Vestele Galbene.

  Ce propune de fapt USR-PLUS și ce și-ar dori globaliștii ar fi ca statul să nu mai aibă nicio suveranitate asupra deciziilor sale, iar la butoane să se afle tehnocrații neștiuți și nealeși de nimeni de la Bruxelles.

  O asemenea propunere ar fi sinucigașă electoral în oricare dintre țările Uniunii și tocmai de aceea ea a fost lansată în România, acolo unde, culmea, experimentul Kovesi și al controlului din afara țării asupra justiției, serviciilor secrete și scenei politice în general nu doar că a funcționat foarte bine, dar are și susținători în public.

  USR-PLUS este folosit de Bruxelles încă dinainte de a avea parlamentari europeni pentru a propune cele mai drastice măsuri de reducere a democrației și de instaurare a dictaturii tehnocrate. Pe lista de europarlamentari ai USR-PLUS se găsesc, de altfel, o parte din foștii miniștri ai guvernului tehnocrat numit de Iohannis și neales de nimeni care a făcut dezastru în România, în frunte cu Dacian Cioloș și continuând cu Cristian Ghinea, autorul propunerilor citate mai sus.

  USR-PLUS, ca și ”Republica în Marș” a lui Macron, dar și alte asemenea creaturi anti-naționale și anti-democratice reprezintă noul val al politicii care vrea să se dezbare cu totul de alegeri și de suveranitatea națională pentru a închina Europa cu toate țările ei unei caracatițe anonime de interese neverificate de nimeni și care se împiedică, desigur, în partidele suveraniste tot mai căutate și mai votate de populație.

  Și atunci, pentru ca evoluția spre controlul total al țărilor europene să nu mai fie blocată de voturi și de reprezentanții democratic aleși, USR-PLUS a găsit soluția salvatoare: poliție politică pentru toată Europa! Căci ce altceva a fost Mecanismul de Cooperare și Verificare decât instanța supremă a poliției politice prin care România a fost controlată și supusă abuzurilor Comisiei Europene!

  O realizare prea frumoasă ca să se piardă, așa încât USR-PLUS a lansat această idee revoluționar-reacționară: haideți să-i controlăm pe toți, pentru că în România mecanismul s-a dovedit de o eficiență totală. Și, într-adevăr, cu un MCV la nivel european, partidele suveraniste s-ar trezi cu liderii arestați și băgați în pușcării, economiile naționale ar trece în subordinea multinaționalelor, iar guvernele ar fi numite de cine trebuie și numai dintre cei ascultători, la fel cum e acum Comisia Europeană. Cam așa cum s-a întâmplat în România!

  Tematic

  USR, prins cu minciuna despre votul la Guvern!
  Ministrul Educaţiei, replică dură pentru PNL şi USR: „Am constatat cu tristeţe..."
  Liviu Pop: „PNL, USR şi baronii manualelor sunt foarte trişti"
  Dăncilă a luat la rost PNL, USR și PMP. Declarație-șoc în Parlament
  Cunoscut ofițer român face de doi bani USR și ideile scandaloase ale lui Caramitru
  Profesorii dau în clocot la propunerea USR de reformă a Educației
  Tagurile:
  Europa, poliție, Șoc, USR


  Știrile Zilei