19:04 21 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  212470

  Sunt doar calcule – nu solidaritate, nu înțelegere a unei lupte interne, chiar pentru chestiuni precum pensii, salarii, bătălia contra abuzurilor - despre asta e vorba la socialiștii europeni.

  BUCUREȘTI, 18 apr - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Amenințat în fel și chip în ultima vreme de socialiștii din PES, Liviu Dragnea a dat azi o replică foarte clară, care spune multe despre imaginea grupului european în fața conducerii de la București.

  Prezent la alegerile de la PSD Suceava, Liviu Dragnea a spus în conferința de presă că s-a întâlnit la Madrid cu socialiștii europeni… degeaba.

  ”Mi-a zis Viorica, mă rog... doamna prim-ministru, să merg la Madrid, să mă văd niște oficiali europeni, a amintit Dragnea, care a continuat, tăios: ”M-am văzut! M-am văzut degeaba!”.

  La Madrid, la Congresul PES, Dragnea a vorbit despre pensiile și salariile mărite, dar și de bătălia contra abuzurilor din Justiție. Rezultatul? Recent, președintele PSE, Serghei Stanishev, anunța că relațiile cu PSD vor fi ”înghețate” până la alegerile europarlamentare.

  ”Decizia PES este de “înghețare” a relațiilor cu PSD, nu de suspendare, cu atât mai puțin de rupere a acestora, pana in iunie - de ce doar pana in Iunie? Pt ca atunci grupul va avea rezultatul alegerilor și vor reconsidera decizia, dacă voturile PSD, plus aportul laburiștilor - care, din cauza amânării Brexitului, vor veni tot in Grupul S&D - vor contribui la depășirea voturile PPE”, explica vicepreședintele PE, europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu.

  Cu alte cuvinte, sunt doar calcule – nu solidaritate, nu înțelegere a unei lupte interne, chiar pentru chestiuni precum pensii, salarii, bătălia contra abuzurilor. Despre asta e vorba la socialiștii europeni, iar Dragnea spune acum lucrurilor pe nume.

  Tematic

  Dragnea, în fibrilații – CCR îl ține în tensiune maximă, care e motivul…
  Cristoiu dă cărţile pe faţă: "Tema justiţiei se termină în două zile", în ce bate Dragnea
  Curtea Supremă a pus capăt - decizie în cazul Dragnea
  Dragnea, atitudine unică prin curaj și realism față de SUA – reacție imediată urâtă!
  Acum: ziua decisivă pentru Dragnea și PSD – presiuni și manifestație pregătită!
  Incredibil... răzbunarea sorții? Tudose pățește… ce-i dorea lui Dragnea acum 8 zile!
  Toader, atacat violent de Codrin și Dragnea! ”Vrei să faci ce vrei tu? Fă-ţi partid tu!”
  Tagurile:
  europenii, Socialiști, Liviu Dragnea


  Știrile Zilei