09:05 14 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Ion Iliescu

  Ion Iliescu nu mai suportă – reacție fermă în justiție a fondatorului PSD!

  © Photo : Facebook / Ion Iliescu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  2553170

  Avocații lui Ion Iliescu vor depune astăzi o plângere care îl vizează pe procurorul general Augustin Lazăr, dar și pe procurorii care au instrumentat Dosarul Revoluției

  BUCUREȘTI, 22 apr - Sputnik, Evan Răutu. Știre de primă pagină lansată de postul România TV: Ion Iliescu reacționează la Dosarul Revoluției, prin care a fost trimis în judecată!

  Reamintim că fondatorul PSD a fost trimis în judecată - alături de Gelu Voican Voiculescu și Iosif Rus, fostul șef al Aviației Militare - fiind acuzat pentru săvârșirea de crime împotrivă umanității.

  Ei bine, conform RTV, avocații președintelui Ion Iliescu vor depune astăzi o plângere la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

  Evident, plângerea îl vizează pe procurorul general Augustin Lazăr, dar și pe procurorii care au instrumentat dosarul.

  Augustin Lazăr a fost acuzat de mass media că a pus presiune pe procurori pentru a trimite mai repede acest dosar, chiar în perioada în care el era acuzat că ar fi comis fapte de ”torționar” în regimul comunist. De asemenea, mai mulți avocați au tras un semnal de alarmă: Dosarul a fost trimis incomplet în instanță!

  Tagurile:
  justiție, Ion Iliescu, PSD


  Știrile Zilei