22:23 26 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Ilie Năstase

  Ilie Năstase îi dă și o lecție lui Băsescu, după ce i-a aruncat cu șampanie pe figură!

  © Photo: Facebook / Ilie Năstase
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  151690

  ”Suntem frustrați că au luat navele, că a luat un apartament gratis, de asta suntem frustrați - și eu pot să fac plângere că a furat navele!”

  BUCUREȘTI, 23 apr - Sputnik, Evan Răutu. Cel mai mare tenismen român al tuturor timpurilor, Ilie Năstase, a șocat presa aruncând un pahar cu șampanie pe figura fostului președinte Traian Băsescu, care zâmbea dintr-un afiș electoral.

  Atât Năstase cât și Băsescu candidează la alegerile pentru Parlamentul European – Băsescu pentru PMP, Ilie Năstase pentru UNPR.

  Acum puțin timp, Ilie Năstase a dat o explicație la RTV pentru gestul său. Ei bine, replica marelui camion a fost o adevărată lecție pentru Traian Băsescu.

  ”M-am uitat și eu la emisiuni și am văzut câți bani primesc partidele pentru posterele astea și m-am gândit câte sute de milioane plătesc oamenii pentru partide și am avut un moment de indignare”, a spus Năstase.

  Întrebat dacă înțelege că gestul său poate fi copiat de cei care îl admiră, Ilie Năstase a replicat: 

  ”Suntem frustrați că au luat navele, că a luat un apartament gratis, de asta suntem frustrați”, a spus Năstase. ”Și eu pot să fac plângere că a furat navele”, a declarat Ilie Năstase, făcând referire la dubiosul dosar ”Flota”.

  Pe de altă parte, Ilie Năstase îi dă o lecție lui Băsescu și celor care duc lupta politică din România la Bruxelles, votând chiar și contra României dacă interesul de partid o cere.

  ”Nu am nimic cu Băsescu - dacă mâine îl văd la Bruxelles îi strâng mâna și să colaborăm pentru binele României”, a declarat Ilie Năstase la România TV.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei