06:24 27 Mai 2019
În direct
 • EUR20.20
 • USD18.05
 • RUB0.28
 • RON4.24
 • UAH0.68
  Carmen Avram

  Carmen Avram, inițiativă curajoasă față de o țară puternică – ”Nu suntem de mâna a doua!”

  © Photo: Facebook / Carmen Avram
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  2286150

  ”Solicităm comisarului european pentru Ocupare, Afaceri Sociale, Incluziune și Mobilitate, să declanșeze procedura de infringement – a venit timpul ca Europa să înțeleagă că cetățenii români nu sunt cetățeni de mâna a doua!”

  BUCUREȘTI, 26 apr - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Faptul că Austria a votat o lege pentru ca beneficiile sociale destinate rezidenților, inclusiv românilor, să fie „indexate”, adică ”tăiate”, a făcut-o pe cunoscuta jurnalistă să intervină. Și a făcut-o chiar curajos, propunând o măsură radicală.

  ”Solicităm comisarului european pentru Ocupare, Afaceri Sociale, Incluziune și Mobilitate, Marianne Thyssen, să declanșeze procedura de infringement împotriva Austriei deoarece această inițiativă legislativă creează discriminări în rândul cetățenilor europeni”, transmite Carmen Avram.

  Lucrătorii din toate țările europene trebuie tratați în mod egal în orice statele UE în care își desfășoară activitatea, consideră jurnalista, iar dreptul lor la liberă circulație este nu doar unul dintre fundamentele Uniunii Europene și ale Pieței Unice – ci are sens numai în cazul în care nu există discriminare.

  ”A venit timpul ca Europa să înțeleagă că cetățenii români nu sunt cetățeni de mâna a doua!”, declară ferm Carmen Avram.

  Să mai menționăm că inițiativa cunoscutei realizatoare TV vine într-un context foarte interesant – există deja un infringement încă din 24 ianuarie 2019, la solicitarea făcută de eurodeputații PSD români pentru discriminarea privind alocațiile pentru copii – dar, Austria continuă practicile (prin) care desconsideră românii.

  ”Austria sfidează Comisia Europeană și continuă discriminarea cetățenilor români în privința ajutoarelor sociale”, atrage atenția Carmen Avram – care a publicat inițiativa sa pe pagina de Facebook

  Tematic

  Lecția numită Avram Iancu: "Se vor aprinde iar focuri pe culmi"
  Carmen Avram, ipoteză șocantă: Occidentul sabotează o uriașă investiție montană
  Carmen Avram sare în apărarea Vioricăi Dăncilă, insultată de un liberal chiar de Florii!
  Cum te dai în vileag: Carmen Avram, angajata lui Dan Voiculescu… nu a votat cu el!
  Tagurile:
  Carmen Avram
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei