04:53 25 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.85
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  25111

  Oana Roman a povestit aspecte necunoscute din viața sa, precizând că a făcut chiar și o depresie la un moment dat – cum a reacționat.

  BUCUREȘTI, 29 apr – Sputnik, Georgiana Arsene. Cine crede că fiicele demnitarilor români au viața roz și că nimic nu le tulbură liniștea ar trebui să se mai gândească.

   Dovadă în acest sens stă chiar mărturia Oanei Roman, fiica fostului premier al României, Petre Roman, care a dezvăluit aspecte dureroase din viața sa, dar și prea puțin cunoscute publicului larg.

  Aceasta a declarat că, în momentul în care tatăl său a pierdut alegerile, și-a dat seama că, de fapt, nu are prieteni și că, practic, s-a trezit singură. Mai mult, nu o mai suna nimeni și nimeni nu mai dorea să vină la ziua sa.

  Totul a culminat într-o seară în care a făcut convulsii ”foarte urâtă”.

  ”Cel care mi-a făcut RMN-ul mi-a spus: ”Nu ai nimic, neurologic vorbind RMN-ul tău e perfect. Eu sunt convins că e o problemă psihică și nu fizică”. Un an de zile nu am ieșit din casă, nu munceam, nu socializam, nu ieșeam cu nimeni, nu voiam să știu de nimeni! A fost îngrozitor! Din fericire, la un moment dat, am început să merg la terapie. M-am dus la psihiatru și încet, încet, cu ajutorul lui, mi-am revenit”, a povestit Oana Roman, potrivit libertatea.ro

  În 2013, Oana Roman s-a căsătorit cu Marius Elisei, împreună cu care are o fetiță superbă. Fiica fostului premier recunoaște că au fost și probleme în cuplu, fiind la un pas de divorț, însă au reușit să le depășească.

  Tagurile:
  Fiica, casă, an, Petre Roman


  Știrile Zilei