13:28 06 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Gabriela Firea

  România o ia razna – Gabriela Firea nu exclude o tentativă de omor!

  CC BY 2.0 / Partidul Social Democrat / Sedinta coalitiei de Guvernare la sediul PSD
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  56050

  ”A fost o întâmplare sau o mână criminală? Nu vreau să fac un păcat, dar cred că nimeni în situația mea nu ar exclude orice variantă”

  BUCUREȘTI, 8 mai - Sputnik, Evan Răutu. După cum se știe, în urma unei intervenții chirurgicale suferită de primarul Capitalei a apărut o descoperire și o veste șocantă: în colonul Gabrielei Firea a fost găsită o bucată de sârmă lungă de 4 centimetri!

  Reacția lui Mihai Gâdea a fost una ciudată – ”Luați în calcul varianta tentativei de omor”, adică sârma ar fi fost pusă în mâncarea edilului?

  ”Vom rămâne toată viața cu întrebarea dacă a fost o întâmplare sau o mână criminală”, a declarat Firea la ”Sinteza Zilei”.

  Gabriela Firea a sinceră și spune că nu are ”nici cea mai mică bănuială despre ce s-a întâmplat”.

  ”Este foarte ciudat, anumite persoane îmi spun că tipul acesta de aliaj, în anumite condiții de căldură, se poate face mai mic și cu o formă astfel încât să poată să fie introdusă în mâncare, iar apoi în prezența acidului (gastric), să se desfacă și să producă probleme”, spune Firea. ”Sunt în continuare foarte surprinsă, medicii nu au explicație, eu nu am”.

  Mai mult, Firea exclude varianta neatenției. ”Sunt o persoană precaută, nu m-am omorât cu mâncarea, nu am participat la mese foarte mari, este un episod neelucidat din existența mea”.

  ”Nu vreau să fac un păcat, dar cred că nimeni în situația mea nu ar exclude orice variantă”, spune primarul, referitor la varianta tentativei de crimă. ”Sârma în colon a fost identificată desfășurată și de aproape 3-4 centimetri, nu aveam cum s-o înghit atât de mare”, a precizat Firea.

  Cred că orice persoană în locul meu și-ar pune la fel întrebarea” a conchis Gabriela Firea.

  Desigur, episodul este ciudat, baleiază între dramatic și ridicol, generând deja multe comentarii și glume pe internet. Cert este că, în contextul nebuniilor zilei, așa ceva e o noutate!

  Și la fel de cert este că e a doua poveste în care apare ”tentativa” de omor la vârful PSD – după cea povestită de Liviu Dragnea…

  Așteptăm acum să auzim cine ar fi dorit să o ucidă pe Gabriela Firea?

  Tematic

  Gabriela Firea, desființată de un analist de top: ”Individa este un mare ZERO”
  Firea, reacție în scandalul medicilor falși – care e situația în Capitală
  Scandalul momentului – un medic ”șterge pe jos” cu Gabriela Firea
  Lovitură de teatru în PSD: Dragnea, mutare surpriză în cazul Firea – replică a primarului!
  Firea demontează un fake news despre ea și face un anunț surpriză – FOTO
  Tagurile:
  Tentativă de omor, omor, Gabriela Firea


  Știrile Zilei