03:53 11 August 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD16.55
 • RUB0.22
 • RON4.02
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  3167100

  Între timp, Germania nu numai că nu a plătit datoria, dar a mai recuperat și o mulțime de case – și datorită celui care îl sprijină pe Rareș Bogdan, Klaus Iohannis

  BUCUREȘTI, 14 mai - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”În 2013, la televizor, Rareș Bogdan era foarte revoltat că Germania nu îi plătește României datoria de 18 miliarde de euro! În 2019, față în față, Rareș Bogdan îi strânge slugarnic mâna stăpânei din Germania, folosindu-și ambele mâini și plecându-și capul...”.

  Cu această antiteză, deputatul Liviu Pleșoianu, îl face praf pe Rareș Bogdan, cel care declara războinic că ”Germania e datoare României cu 18 miliarde”.

  Pe atunci Rareș Bogdan îl invita pe economistul Radu Golban, cel care a scos la iveală uriașa datorie (nerecunoscută) a Germaniei față de România. 

  ”Când păduchii invadează o națiune pentru că națiunea a fost invadată de lideri corupți sau pur și simplu în genunchi, singura neurotoxină eficientă pentru indolență este cartea de istorie”, scria Rareș Bogdan atunci.

  Și explica ”patriotul”: ”Invitatul meu este profesorul elvețian de origine română Radu Golban, care se luptă singur împotriva tuturor să demonstreze cum a rămas datoare Germania, României și cum se poate recupera doar prin recunoașterea respectivei sume, de la Germania datorii în valoare de 18 miliarde de euro...”.

  Între timp, Germania a mai recuperat o mulțime de case – și datorită celui care îl sprijină pe Rareș Bogdan, Klaus Iohannis. (Notă: Am păstrat ortografia autorului – desigur, un om de cultură care, datorită miilor de cărți citite, nu a avut timp și de chestiuni simple, ca acordul, plasarea virgulelor…)

  ”Ești candidatul "number one" pe lista PNL pentru europarlamentare - a venit Merkel la Sibiu, în România, aveai ocazia să-i ceri cele 18 miliarde de euro, pentru țara ta. ...I-ai cerut!?”, îi aruncă în față Liviu Pleșoianu lui Rareș Bogdan.

  Dar, dacă de ”Mutti” Merkel i-a fost poate teamă, ”lui Manfred Weber, liderul PPE și candidatul tău pentru șefia Comisiei Europene, i-ai cerut cele 18 miliarde?”

  ”Dar președintele tău, Klaus Werner Iohannis, le-a cerut? Ia spune, patriotule...”, îl provoacă Liviu Pleșoianu pe Rareș Bogdan

  Iată și un exemplificator colaj, în care sunt puse față în față textul din 2013 – și ”poziția” actuală a lui Rareș Bogdan în fața Germaniei. Probabil, mai trebuia niște tratament cu ”neurotoxină eficientă pentru indolență”.

   

  Colaj din postările lui Rareş Bogdan
  Colaj din postările lui Rareş Bogdan

  Aviz pentru fanii lui Rareș Bogdan: patologia expunerii la neurotoxine include apoptoza (moartea celulară) a neuronilor și câteodată distrugerea nevrogliilor, cele care au rolul de susținere a neuronilor, de hrănire a acestora, de transmitere a influxului nervos. Pe înțelesul ”patrioților” cu orhidee, neurotoxinele nu sunt eficiente contra ”indolenței”, ci contra propriei sănătăți, mai ales mintale. 

   

  Tematic

  Liviu Pleșoianu, solicitare surpriză: ”Apel umanitar” pentru Iohannis, ”trebuie ajutat”!
  Liviu Pleșoianu surprinde în cazul Mircea Badea
  Liviu Pleșoianu s-a ținut de cuvânt – anunță un eveniment așteptat!
  Liviu Pleșoianu, idee genială pentru Referendumul lui Iohannis: Șah și Mat!
  Cu sinceritate despre… Revenirea lui Ion Iliescu. Poate fi Liviu Pleșoianu ”echipa” sa?
  Liviu Pleșoianu, cel mai violent atac la Iohannis – nimeni nu l-a făcut în așa hal!
  Tagurile:
  Liviu Pleșoianu, Rareş Bogdan


  Știrile Zilei