06:22 26 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Florin Iordache

  Florin Iordache, strategie radicală pentru Iohannis: ”Preşedintele să nu mai aibă ce face”

  © Facebook / Florin Iordache
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  211270

  ”Dacă PSD avea un preşedinte care ieşea cu noi de mână în campanie, toată Europa şi toată lumea era cu noi pe garduri şi urla că preşedintele se implică pentru noi”

  BUCUREȘTI, 15 mai - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Trebuie să facem orice să-l ocolim pe acest om care blochează România şi care se numeşte Klaus Werner Iohannis - pentru că, dacă vom sta la mâna lui Klaus Werner Iohannis, nu vom ajunge nicăieri”, a declarat deputatul PSD Florin Iordache.

  Vicepreședintele Camerei Deputaților atrage atenția că președintele își impune voința, chiar dacă asta înseamnă încălcarea legii.

  ”Acum câteva luni, ministrul Justiţiei la acel moment a propus numirea la DNA a unei persoane, acum doamna prim-ministru a încercat în toamnă şi în iarnă să numească anumite persoane la anumite ministere, acum a încercat şi a făcut anumite nominalizări - nici acum nu am aflat de ce, în condiţiile în care se respectă legea, cei pe care noi i-am nominalizat au fost respinşi”, a spus Iordache.

  Ori, spune deputatul PSD, ”dacă vom sta aşa, eu sunt convins că preşedintele nu va numi, chiar dacă e cu încălcarea legii”.

  Pe de altă parte, Iordache observă și reacția Europei, extrem de diferită în cazul Iohannis față de PSD. ”Dacă PSD avea un preşedinte care ieşea cu noi de mână în campanie, toată Europa şi toată lumea era cu noi pe garduri şi urla că preşedintele se implică pentru noi”.

  ”Iată că preşedintele acum se implică pe faţă într-o campanie electorală alături de PNL - şi lucrurile li se par normale”, spune Iordache, preluat de Agerpres

  Iar concluzia deputatului PSD este că, după alegerile din 26 mai, ”trebuie să facem orice astfel încât să venim cu o formulă votată în Parlament, astfel încât preşedintele să nu mai aibă ce face”.

  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Florin Iordache
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei