02:21 08 August 2020
În direct
 • EUR19.68
 • USD16.62
 • RUB0.23
 • RON4.07
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  48511

  Liderul PSD a declarat că dorește limitarea accesului străinilor la cumpărarea de pământ din țara noastră și că legea vânzării terenurilor se află în dezbatere la Camera Deputaților, urmând să fie adoptată.

  BUCUREȘTI, 16 mai – Sputnik, Georgiana Arsene. Dragnea a explicat că străinii, dacă vor, pot cumpăra teren la noi în țară, numai că, pentru asta, ar trebui să se stabilească aici.

  ”Au spus: agricultura României este praf, e înapoiată, nu avem șanse, hai să vindem și terenuri. Avem legea vânzării terenurilor în Camera Deputaților, o vom adopta. Asta înseamnă că vreau să limităm accesul străinilor la a cumpăra pământ din România. Foarte bine, să cumpere, dar să se stabilească aici”, a precizat Liviu Dragnea.

  În cazul în care străinii au cumpărat pământ, nu mai e nimic de făcut, dar a precizat că, de acum încolo, procesul trebuie oprit.

  Dragnea a declarat că oamenii nu mai vor să își vândă pământurile, fiindcă au început să aibă venituri din agricultură.

  El a explicat că, acum, procesul vânzării de terenuri către străini ”a început să se subțieze”.

  ”Pentru că nimic nu e întâmplător, agricultura - pusă la pământ. Un om care avea un hectar, două, cinci, spunea: ”Mai bine îmi iau acum niște bani și îi folosesc decât să îl țin pe ăsta că oricum nu am cu ce să-l muncesc, nu mă ajută nimeni”, a explicat liderul PSD, potrivit news.ro. 

  Tematic

  Dragnea propune un proiect “revoluționar”: “Vor plăti de îi va ustura”
  Atac oficial de ultimă oră la Liviu Dragnea: invalidarea mandatului de deputat!
  Indemnizație mame 2019 – ce se schimbă. Anunțul făcut de Liviu Dragnea
  Tagurile:
  Pământ, Liviu Dragnea, România


  Știrile Zilei