11:09 26 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.86
 • RUB0.27
 • RON4.03
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  432780

  ”Am intrat în politică pentru că doresc să schimb în bine viața românilor, am intrat în politică din patriotism - am descoperit că platforma Pro România nu este un loc în care să duc la îndeplinire aceste obiective”.

  BUCUREȘTI, 16 mai - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Cătălin Olteanu, singurul candidat dâmbovițean al Pro România pentru alegerile europarlamentare, se alătură echipei PSD Dâmbovița”, anunță organizația PSD condusă de Rovana Plumb.

  Olteanu nu era plasat în zona eligibilă, era doar pe locul 24, dar plecarea unui om de pe listă cu o săptămână înainte de alegeri este cert o lovitură de imagine. Mai mult, Cătălin Olteanu era purtătorul de cuvânt al organizației locale a ProRomânia.

  În plus, Dâmbovița e un județ în care Ponta conta pe un scor bun, aici activând fostul ministru (ex)PSD al Apărării, senatorul Adrian Țuțuianu.

  Conform presei locale unor surse ale presei locale, ”mutarea s-ar fi făcut după o coliziune ad – hoc cu senatorul Adrian Ţuţuianu”, scrie ”Riposta pe net”. 

  ”Decizia domnului Olteanu vine în contextul în care acesta nu se mai regăsea în modelul de politică practicat de Pro România, o politică bazată mai degrabă pe atacuri la persoană și mai puțin pe soluții reale pentru România în Uniunea Europeană”, transmite PSD Dâmbovița.

  PSD anunță că Olteanu va participa alături de organizația Rovanei Plumb în campania electorală și ”va fi prezent în aceste zile în județ pentru a promova măsurile reale propuse de PSD, măsuri în care crede și care definesc, în opinia domniei sale, cel mai bine parcursul european al României”.

  ”Am intrat în politică pentru că doresc să schimb în bine viața românilor, am intrat în politică din patriotism și pentru că întotdeauna am știut că România merită mai mult în Uniunea Europeană - am descoperit că, din nefericire, platforma Pro România nu este un loc în care să duc la îndeplinire aceste obiective”, a declarat Cătălin Olteanu.

  Tematic

  SURSE: Firea și Rovana Plumb se bat pentru postul de premier PSD!
  Rovana Plumb, ministru interimar la Educatie
  Măsura adoptată de Rovana Plumb va afecta mii de profesori – e oficial!
  Problemele din învăţământ, rezolvate la Sfântul Aşteaptă – ce spune Rovana Plumb
  Tagurile:
  Victor Ponta, Rovana Plumb


  Știrile Zilei