06:35 26 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Traian Băsescu Траян Бэсеску

  Cristescu, către Băsescu: ”Chiar nu mai ai pic de rușine față de cei care te-au votat?”

  © AFP 2019 / GEORGES GOBET
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  102191

  Politicianul Radu Cristescu susține că fostul șef de stat se ascunde în spatele femeilor și că nu are curaj să își asume nimic.

  BUCUREȘTI, 17 mai – Sputnik, Georgiana Arsene. Fostul vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară, Radu Cristescu, intervine în scandalul momentului, generat de faptul că Victor Ponta a declarat că fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, era geloasă pe Elena Udrea.

  La rândul său, Udrea a revenit pe pagina sa de Facebook cu un mesaj în care a spus că fosta șefă a DNA a arestat oameni și a inventat dosare în funcție ”de frustrările, geloziile și umorile ei”

  Radu Cristescu spune, însă, că Băsescu a ajuns să se ascundă după fustele femeilor. El afirmă că Traian Băsescu a pus-o pe fosta sa consilieră, Elena Udrea, să îl apere tocmai din Costa Rica și că fostul șef de stat încearcă, ajutat de Udrea, să arate că, atât timp cât a fost la Cotroceni, a  fost ”un îngeraș”, iar Coldea și Kovesi erau ”călăii”.

  ”Crezi că te mai iubește? Nu, asta e doar milă! Încerci să scoți în evidență, cu ajutorul Elenei, că tu erai un îngeraș pe la Cotroceni, iar Coldea și Kovesi erau călăii! Da, așa este, dar erau călăii tăi și acționau doar la comanda ta!”, a scris politicianul

  Cristescu precizează că, acum, Traian Băsescu vine și scoate în evidență faptul că fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție era geloasă și îi atrage atenția fostului șef de stat că, de fapt, el a fost cel care a băgat oamenii la pușcărie din gelozie.

  ”Chiar nu mai ai pic de rușine față de oamenii pe care i-ai paradit și cei care te-au votat?”, i-a transmis politicianul.

  Acesta a subliniat că Băsescu este laș, fiindcă se ascunde după fustele femeilor. Mai mult, îi reproșează că nu își asumă acțiunile sale.

  ”Ai râs de Tariceanu că e “inima zburdalnică” și că a avut cinci neveste. Așa este, dar măcar a fost bărbat și și-a asumat public relațiile. Alții de care râzi, când ești înconjurat de slugile tale, și-au asumat relațiile chiar dacă iubita sau logodnica era mai tânără”, a precizat Cristescu. 

  Tematic

  Maria Băsescu a pus piciorul în prag – nu-l mai lasă pe fostul președinte să candideze
  Ilie Năstase îi dă și o lecție lui Băsescu, după ce i-a aruncat cu șampanie pe figură!
  Băsescu, atac violent la Liviu Dragnea și Viktor Orban
  Revoltă contra lui Traian Băsescu - e făcut praf de un apropiat!
  Denunț provocat de Elena Udrea: Cine l-a lucrat pe Băsescu - un apropiat e acuzat direct!
  Tagurile:
  Radu Cristescu, Traian Băsescu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei