21:32 05 Martie 2021
În direct
 • EUR21.15
 • USD17.58
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.63
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  3888120

  ”Ne-au mințit și Berceanu și Orban și Boagiu - tot PSD pune prima lopată, în ciuda blocajelor celui care nu voia ministru din zona această”

  BUCUREȘTI, 22 mai - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscută pentru temperamentul ei apropiat de al lui Corneliu Vadim Tudor, Lia Olguța Vasilescu nu este o persoană pe care e bine să o superi. Asta o știu toți adversarii ei politici – și începe să înțeleagă și președintele Iohannis.

  Aseară târziu, Olguța Vasilescu i-a trimis lui Iohannis un mesaj plin de ironie – și bazat pe date pe care nu le poate contrazice președintele României și candidat al PNL la prezidențiale.

  ”Lui Blokannis nu îi place că facem prea multe inaugurări la drumul expres Pitești -Craiova!”, scrie Oana Vasilescu, luându-l în tărbacă pe președinte pentru blocarea numirilor în fruntea ministerelor de către președinte.

  Cât despre inaugurări, Oana Vasilescu trage o la rafală la PNL, care a preluat și fostul PD-PDL: ”Până acum nu am făcut niciuna! Ne-au mințit și Berceanu și Orban și Boagiu și Șova că vom face și noi am tot sperat! O fi vreunul dintre ei din partidul lui?”

  În privința construcției mult doritului drum expres Craiova – Pitești, Olguța Vasilescu pune punctul pe ”i”: ”Nici mâine (azi, n.red) nu inaugurăm ceva. Dar începem construcția”.

  ”Și tot PSD pune prima lopată”, subliniază Olguța Vasilescu. ”Oltenia va avea drumul expres în regim de autostradă, în ciuda blocajelor celui care nu voia ministru din zona această”.

  Finalul, e unul specific favoritei lui Vadim: ”Oftică-te, "Gălăgie"!”, îi transmite Olguța Vasilescu, pe Facebook, lui Klaus Iohannis. O lovitură dată direct în orgoliul de fost edil al actualului președinte.

  Tematic

  Evenimentul anului – Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se căsătoresc de Dragobete
  Olguța Vasilescu anunță știrea zilei: se întâmplă în aceste momente la Bacău - video
  Olguța Vasilescu veste excepțională pentru români… chiar după nuntă! Nuntă cu dar!
  Ultima oră-Lia Olguța Vasilescu spune ce măsuri va adopta mâine Guvernul
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Lia Olguţa Vasilescu

  Știrile Zilei