07:59 05 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.43
 • USD17.23
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.63
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  265390

  Liviu Dragnea a depus un proiect de lege care vizează stoparea exportului de bușteni din România.

  BUCUREȘTI, 23 mai – Sputnik. Liderul PSD, Liviu Dragnea, dă o nouă lovitură de stat în ajunul alegerilor europarlamentare a anunțat că a depus astăzi un proiect de lege prin care va interzice exportul de bușteni din România, astfel încât lemnul să fie prelucrat în țară.

  “Cine vrea să exporte, să exporte lemn prelucrat pentru ca plusvaloarea să rămână în România”, a scris Dragnea într-o postare la care atașează imaginile documentului depus în Parlament.

  În mesajul publicat, președintele PSD acuză că “unii care s-au făcut că nu văd, nu aud nimic despre mafia din acest domeniu”, făcând o aparentă aluzie la președintele Klaus Iohannis.

  “S-au trezit unii după ani de zile în care s-au făcut că nu văd, nu aud nimic despre mafia din acest domeniu să vorbească și să ne dea lecții. Ce au făcut ei pentru a stopa acest export? În afară de faptul ca i-au susținut pe unii care au exportat masiv? S-au trezit brusc din somn şi au început să vadă ce e în România. În ultimii doi ani a crescut în România capacitatea de a prelucra produsele și atunci noi venim cu măsurile necesare pentru a sprijinii și acest domeniu, pentru că România merită mai mult!” , a conchis Dragnea.

  Tematic

  Astăzi: ÎCCJ, decizie bombă în cazul Dragnea
  Victorie mare pentru Liviu Dragnea în instanță
  Curtea Supremă, șansă uriașă pentru Dragnea
  Dragnea – anunț ciudat, în cel mai surprinzător loc! Tăriceanu îl susține!
  Mai pot străinii să cumpere pământ în România? Ce spune Liviu Dragnea
  Tagurile:
  PSD, Liviu Dragnea


  Știrile Zilei