07:03 05 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.43
 • USD17.23
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.63
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  180061

  Hagi a fost întrebat azi dacă va merge la alegeri și dacă își va lua și echipa, ”Viitorul” Constanța - ”Regele” a dat un răspuns uluitor

  BUCUREȘTI, 25 mai, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Autor al celebrei reflecții ”să fie bine, ca să nu fie rău”, marele fotbalist Gică Hagi, acum antrenor și investitor în sport, a dat un nou răspuns care va face istorie.

   Întrebat azi la o conferință de presă dacă va merge la vot și dacă își va lua și echipa, ”Viitorul” Constanța, ”Regele” a dat un răspuns uluitor:

  ”La vot? Nici nu știam!...”, a spus Hagi, motivând desprinderea lui de tema dezbaterilor din această perioadă: ”Noi muncim, noi facem fotbal și ne interesează fotbalul - fotbalul ne interesează și nu altceva”, a declarat Gică Hagi.

  Gheorghe Hagi a făcut această declarație în cadrul unei conferințe de presă susținute înaintea finalei Cupei României, dintre Astra și Viitorul, care va avea loc în această seară, anunță DigiSport.ro.

  Reamintim că la alegeri participă cel puțin doi mari sportivi – Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, fostul antrenor al lui Gheorghe Hagi.

  Tematic

  Vezi cum Simona Halep vorbește în aromână. I s-a alăturat și fiica lui Gică Hagi
  Gică Hagi - dezamăgire totală: „Primul meu gând este să plec din țară”
  Gică Hagi, dur: „Angajările se fac pe grade de rudenie, sportul nu face excepţie"
  Este Cristina Neagu un "Hagi al handbalului feminin"? Asemănări și deosebiri
  Gică Hagi dă speranțe mari fanilor-România, campioană mondială sau europeană
  Tagurile:
  Alegeri, alegeri, Gică Hagi


  Știrile Zilei