16:48 23 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.69
 • USD17.55
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Victor Orban

  Viktor Orban vrea victoria partidelor suveraniste în Europa

  © Facebook / Victor Orban
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile europarlamentare 2019 (188)
  81 0 0

  Viktor Orban a încurajat victoria forțelor suveraniste în ziua alegerilor europarlamentare, dar nu a precizat ce planuri are pe viitor cu privire la grupul lui Salvini.

  BRUXELLES, 26 mai - Sputnik, Daniela Porovăț. Premierul ungar Viktor Orban a încurajat astăzi victoria forțelor suveraniste, el declarând că speră ca  alegerile europarlamentare să întărească forţele politice anti-imigraţie în Europa.

  "Sper să fie o schimbare în spaţiul public european în favoarea partidelor politice care vor oprirea migraţiei", a declarat jurnaliștilor premierul ungar în momentul în care a venit la vot.

  "Respingem migraţia şi am dori să vedem lideri ai Uniunii Europene care resping migraţia, care vor oprirea ei şi nu gestionarea ei", a mai spus președintele FIDESZ.

  Totuși, Orban nu a răspuns a întrebarea dacă se va alătura alianței lui Salvini, lăsându-și astfel toate opțiunile deschise. Potrivit lui Orban, problema migraţiei şi reacţia la ea vor remodela scena politică în Uniunea Europeană, în urma acestui scrutin, iar grupările tradiţionale de partide nu vor mai juca acelaşi rol, în viitor.

  Тема:
  Alegerile europarlamentare 2019 (188)
  Tagurile:
  Victor Orban, alegeri 2019, Prezența la vot


  Știrile Zilei