16:15 15 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD17.10
 • RUB0.24
 • RON4.01
 • UAH0.63
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  344601

  Reacția liderului SANITAS București vine la scurt timp după ce social-democratul a ieșit cu o declarație extrem de jignitoare la adresa medicilor și cadrelor didactice.

  BUCUREȘTI, 27 mai – Sputnik, Georgiana Arsene. La scurt timp după condamnarea liderului social democrat Liviu Dragnea, deputatul Cătălin Rădulescu, mai cunoscut drept ”Mitralieră”, a avut o reacție violentă și a amintit de toate măsurile adoptate de PSD și cerând ca beneficiarii să înapoieze ce au primit.

  ”Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să îl dea înapoi sau să plece din ţară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe pentru că înseamnă că nu au fost mulţumiţi de măririle salariale, pensionarii la fel să voteze USR şi pe cei care au votat care au ieşit acum, fermierii să dea înapoi subvenţia la USR pentru că oricum o să li se ia înapoi şi hai să vedem cum o să trăiască cu aceste partide”, a declarant Rădulescu, potrivit digi24.ro.

  Deși, prin declarația făcută, Rădulescu a jignit categorii importante de români, până la această oră numai liderul SANITAS București, Viorel Hușanu, a demonstrat că îi pasă de oamenii care l-au ales să îi reprezinte.

  Acesta a luat poziție și a scris, pe pagina sa de Facebook, un mesaj extrem de inspirat și de tăios la adresa deputatului care și-a permis să insulte medicii.

  Hușanu îi atrage atenția deputatului PSD că salariații din Sănătate au fost dezbinați.

  ”Păi, măi nea Rădulescu, pe cei 200.000 de salariați din Sănătate i-ați dezbinat, cu toate că v-am prevenit că aici se va ajunge. Și dacă ați mărit salariile medicilor, credeți că a fost de ajuns? Infirmiera, brancardierul, fizicianul, fizioterapeutul, farmacistul, biologul, asistentul medical, personalul TESA nu au contat pentru voi?”, a scris Hușanu

  Acesta a punctat că medicul român merită un venit mai mare așa cum merită întreaga echipă medicală. Mai mult, liderul SANITAS București a mai arătat și alte puncte nevralgice ale sistemului de Sănătate din România.

  ”Regulamentul de sporuri vi se pare echitabil? Controalele electorale ”inopinate” care găseau vinovați DOAR asistenții medicali, protejându-i pe cei numiți politic au fost ok? Să dea clasa politică înapoi măcar 10% din ce a furat și facem și noi cheat, poate vă ajută la pensile speciale”, a mai adăugat Viorel Hușanu.

  Reamintim că Viorel Hușanu a ridicat de multe ori problema inechității salariale din sistem,  însă, până acum, Ministerul Sănătății nu a dat importanță problemei.

  Tematic

  Hușanu, SANITAS: „Eu cred că ei (guvernanţii) se tem de orice fel de mişcare"
  Hușanu, despre anumite școli postliceale: „Când spun racolare, e chiar racolare”
  Tagurile:
  SANITAS, Cătălin Rădulescu, Viorel Hușanu


  Știrile Zilei