23:00 16 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.58
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  Andrei Gerea

  Fără replică: Andrei Gerea șterge pe jos cu Rareș Bogdan

  © Photo: ALDE
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  6661121

  Gerea: ”Omul politic de calitate este acela care aduce folos statului şi nu cel care trage foloase de pe urma statului”.

  BUCUREȘTI, 7 iunie - Sputnik, Evan Răutu. Vicepreședintele ALDE, Andrei Gerea, a lansat un atac devastator la Rareș Bogdan, asta după ce, în ultima vreme, fostul realizator TV s-a lansat în tot felul de teorii în toate domeniile, acuzând și ”bătând cu pumnul în masă”.

  ”Până când de numele lui nu se va lega vreo investiţie importantă, așa cum de numele lui Călin Popescu-Tăriceanu se leagă investițiile de la Dacia și Ford, până când nu va aduce vreun folos comunităţii, până când nu va contribui la bunăstarea vreunui român, pentru noi Rareş Bogdan nu va fi altceva decât un guraliv furios care s-a cocoţat pe munca şi voturile celor pe care până mai ieri îi insulta cu vârf şi îndesat”, a declarat Gerea.

  Fostul ministru al Energiei – unul dintre cei mai apreciați demnitari liberali, de altfel – a punctat: ”Am susținut mereu tinerii, sunt un promotor al unei generații noi în politică, dar nu tot ce este nou este și de calitate”.

  ”Omul politic de calitate este acela care aduce folos statului şi nu cel care trage foloase de pe urma statului”, spune Gerea, punctând – ”Iar la tras foloase de pe urma statului s-a descoperit cât de şmecher a putut fi domnul Rareş Bogdan”.

  Cunoscuta jurnalistă și realizatoare TV Sorina Matei a publicat articole documentate cu privire la afacerile cu statul făcute de Rareș Bogdan. 

  ”Cum se transforma în tonomat în timp ce se străduia să-şi acopere totul cu tirade furioase… Altă zi, alt şmecher - De calibru mai mic însă: dl Rareş Bogdan”, încheie Andrei Gerea textul publicat pe Facebook. 

  Tematic

  Rareș Bogdan, veste cumplită pentru Băsescu: ”A fost trimis dosarul lui în instanță”
  Peter Eckstein Kovacs, Avocatul Poporului:De ce nu strigă Rareș Bogdan ”trădare națională”
  În PNL s-a declanșat războiul: Orban și Rareș Bogdan își dispută partidul
  Tagurile:
  Andrei Gerea, ALDE, replică, Rareș Bogdan


  Știrile Zilei