10:56 24 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.26
 • USD17.83
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  104051

  Printre cei care sunt verificați în acest moment în PSD se numără și Liviu Pleșoianu, ”cel care și-a anunțat de multă vreme intenția de a fi prezidențiabil”

  BUCUREȘTI, 12 iun - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscutul sociologul Marius Pieleanu a declarat aseară la Antena 3 că Eugen Teodorovici, vehiculat ca potențial prezidențiabil al PSD, nu e pe ”lista scurtă” a celor verificați în sondaje de social democrați.

  În schimb, sociologul a dat marea veste campionului bătăliei cu Statul paralel: printre cei care sunt verificați în acest moment în PSD se numără și Liviu Pleșoianu, ”cel care și-a anunțat de multă vreme intenția de a fi prezidențiabil”, a spus profesorul Pieleanu.

  Totodată, Marius Pieleanu a spus că în verificările prin sondaje mai sunt ”două persoane din exteriorul formațiunii”.

  Pe de altă parte, Eugen Teodorovici a menționat că ”Sunt mai multe măsurători, cu mai multe case de sondare” și că ”lista diferă de la caz la caz”.

  Conform surselor și analizei Sputnik, în condițiile în care Viorica Dăncilă îi va menține decizia de a nu candida la alegerile prezidențiale, cel mai bine cotat candidat ar fi Mircea Diaconu.

  Pe de altă parte, din informațiile noastre, o platformă ”Linia națională” din PSD îl va propune la Congres pe Liviu Pleșoianu – dar nu se intenționează fracturarea partidului, ci o alternativă de candidatură.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  Tagurile:
  prezidențiale, Candidat, PSD, Liviu Pleșoianu, Marius Pieleanu


  Știrile Zilei