01:44 23 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.69
 • USD17.55
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Bogdan Chirieac

  Bogdan Chirieac vine cu o știre neagră pentru Opoziție!

  © Photo: Antena3
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Moțiunea de cenzură împotriva guvernului Viorica Dăncilă (37)
  470861

  ”În cazul în care Guvernul Dăncilă înregistrează o victorie, ar fi prima după alegerile din 26 mai, alegeri unde, în seara respectivă, fiecare constatam că e un dezastru pentru PSD”

  BUCUREȘTI, 18 iun - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Așa cum ne-a obișnuit, analistul politic Bogdan Chirieac vine cu informații „din interior” înaintea unor evenimente importante. În cazul moțiunii de cenzură care va fi votată azi la ora 17, fondatorul DC News a anunțat numărul de voturi pe care le va obține Opoziția.

  ”Înțeleg că la ora la care vorbim, numărul maxim de parlamentari pe care îi poate mobiliza opoziția, în favoarea moțiunii, este 205”, a declarat ieri seară Chirieac, în emisiunea Denisei Rifai. ”Există și voci autorizate din actuala opoziție față de PSD-ALDE, care se îndoiesc că vor obține 200”.

  Reamintim că Opoziția are nevoie de un minim de 233 de voturi pentru ca moțiunea de cenzură să treacă și, implicit, guvernul să cadă.

  ”Există peste 90% șanse ca, mâine, moțiunea de cenzură să pice și Guvernul Dăncilă să își continue activitatea la Palatul Victoria”, apreciază Chirieac, care insistă că cifrele prezentate de el ”sunt rezultatele din această seară”.

  Sigur, aseară analistul spunea că ”mai urmează o noapte, înțeleg că moțiunea se citește mâine la ora 14, iar la ora 17 se votează”, consemnează DC News

  ”În cazul în care Guvernul Dăncilă înregistrează o victorie, ar fi prima după alegerile din 26 mai, alegeri unde, în seara respectivă, fiecare constatam că e un dezastru pentru PSD”, spune analistul – care omite însă că PSD – ALDE au obținut între timp o victorie detașată la alegerea președintelui Camerei Deputaților, adică în camera în care au mai puțin control.

  Тема:
  Moțiunea de cenzură împotriva guvernului Viorica Dăncilă (37)

  Tematic

  Cea mai grea încercare pentru PSD-ALDE și Viorica Dăncilă – Moțiunea
  Viorica Dăncilă, reacție fără precedent - prima din marțea Moțiunii!
  Băsescu: Moțiunea nu va trece, dar PNL trebuia să o depună
  Tagurile:
  Bogdan Chirieac, Moțiunea de cenzură


  Știrile Zilei