06:49 27 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD17.86
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  280850

  ”Ne-am bucura dacă din partea președintelui și a partidelor de opoziție am avea un proiect concret pe care să și-l asume - este mult mai ușor să critici decât să faci ceva concret”.

  BUCUREȘTI, 20 iunie - Sputnik, Evan Răutu. Acum puțin timp, înainte de începerea ședinței de Guvern, premierul Viorica Dăncilă a aruncat mănușa președintelui Iohannis și Opoziției:

  ”Ne-am bucura dacă din partea președintelui României și a partidelor de opoziție am avea un proiect concret pe care să și-l asume și care să fie bun pentru toți cetățenii”, a spus Dăncilă.

  Este mult mai ușor să critici decât să faci ceva concret, a spus Dăncilă, referindu-se la acuzațiile privind organizarea votului la alegeri, mai ales în diaspora.

  Premierul a apreciat inițiativa Parlamentului de a acorda atenție rezolvării problemelor apărute la alegerile europarlamentare și la referendum.

  ”În situația în care opoziția și președintele vor considera că este necesară suplimentarea numărului de secții din diaspora, Guvernul va asigura finanțarea”, a continuat premierul provocarea.

  În fața acestei provocări, președintele și Opoziția trebuie să răspundă! Reamintim că, în urma afirmației lui Dacian Cioloș că trebuia dată o OUG în ziua votului pentru prelungirea programului de votare, atât senatorul Șerban Nicolae cât și Sputnik l-au provocat pe fostul premier  să prezinte, concret, textul unei asemenea moțiuni, așa cum ar fi redactat-o el!

  Evident, Dacian Cioloș a plecat la Bruxelles, pe marele salariu, uitând să răspundă provocării.

  Tematic

  Alertă: Viorica Dăncilă - întâlnire cu înalt magistrat din SUA, chiar înainte de Moțiune!
  Mișcarea inteligentă și fermă prin care Viorica Dăncilă a salvat PSD la moțiune
  Iohannis – cerere incredibilă pentru Dăncilă, abuz flagrant al președintelui!


  Știrile Zilei