01:09 20 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.50
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.72
  Rareș Bogdan

  Bomba zilei! Rareș Bogdan îl atacă pe Cioloș cu căsătoriile și adopțiile cuplurilor gay!

  © Photo: Facebook / Rareș Bogdan
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  75910

  Rareș Bogdan îl atacă devastator pe Cioloș, acuzând grupul european pe care îl conduce acesta de susținerea căsătoriilor gay și a adopțiilor de copii de către cuplurile gay.

  BRUXELLES, 21 iunie - Sputnik, Daniela Porovăț.Într-o declarație pentru DCnews, Rareș Bogdan îl desființează pe Cioloș la pachet cu Macron, semn că bătălia pentru prezidențiale a început deja. Cea mai neașteptată critică, tocmai pentru că vine de la PNL, este cea referitoare la politica pro-gay a grupului condus de Cioloș.

  „Eu sper din tot sufletul să nu funcționeze zicala românească 'cine se aseamănă se adună'. Nu îl înțeleg pe domnul Cioloș, dar probabil că va da explicațiile necesare... Noi încă nu știm ce politici are domnul Macron, știm doar că dorește o nouă politică agricolă comună, ceea ce poate fi o bombă pentru România, iar țările din Est pot fi afectate. Știm, de asemenea, că își dorește o Europă cu două viteze. Cred că domnul Cioloș va da explicații de ce refuză să îl susțină pe Manfred Weber la conducerea Comisiei și de ce s-a aliat cu socialiștii”, a spus Rareș Bogdan arătând deja liniile de atac la adresa viitorului candidat la prezidențiale Dacian Cioloș.

  Dar Rareș Bogdan a săpat mai adânc în nebuloasa USR-PLUS:

  ”Eu nu cred zvonurile despre neoprogresism, despre neomarxism care populează masiv noul grup Renew Europe, dar e un grup destul de eterogen unde poziționările sunt destul de interesante. Am văzut poziția unor europarlamentari în presa europeană cu privire la căsătoriile gay, la înfierea de copii de către cuplurile gay, o anumită politică față LGBT. Cred că domnul Cioloș va trebui să explice dacă dorește să rămână un politician cu perspective și dorințe de a juca la nivel național”, a adoptat Rareș Bogdan o atitudine conservatoare.

  Faptul că europarlamentarul liberal îl atacă pe Cioloș inclusiv pe tema căsătoriilor între homosexuali și a adopțiilor de copii de către cuplurile gay arată disperarea mare în tabăra lui Iohannis!

   „E o chestiune foarte interesantă că domnul Macron care are 22 de europarlamentari - care a pierdut alegerile în țara sa în Franța -, la care se adaugă cei opt europarlamentari ai USR+, deci 30 de europarlamentari, încearcă să conducă Europa și să dea peste cap toate procedurile europene”, a ridiculizat el grupul condus de Cioloș.

  Iar acuzațiile liberalului curg gârlă: ”Eu încă sunt șocat că Emmanuel Macron cu grupul domniei sale reprezentat de domnul Cioloș, împreună cu Grupul de la Vișegrad, cu Viktor Orban, și socialiștii sunt împotriva domnului Manfred Weber.  În momentul acesta mi se pare că domnul Cioloș nu reprezintă întregul grup ci doar opinia domnului Macron”, și-a încheiat Rareș Bogdan declarația.

  Așadar, Cioloș a fost băgat la pachet cu PSD, cu Viktor Orban, cu Europa în două viteze a lui Macron și cu toate ”relele” pământului pe care Rareș Bogdan le-a găsit la îndemână și cu care speră să lovească în electoratul USR-PLUS din România, furând voturi.

  Pentru că, până la urmă, contează mai puțin ce se întâmplă în Europa, bătălia este despre Cotroceni!

  Tematic

  Probleme mari pentru Rareș Bogdan – sunt date în vileag sumele primite prin firma sa!
  Rareș Bogdan, gafă politică de proporții! Scade mult șansele lui Iohannis!
  Rareș Bogdan face praf… Opoziția: ”Garnitura de faliți care umblă după posturi”
  Tagurile:
  Dacian Cioloș, Rareș Bogdan


  Știrile Zilei