01:47 23 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.69
 • USD17.55
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Codrin Stefanescu

  Codrin Ștefănescu, reacție elegantă față de contracandidatul său!

  © Photo: Facebook / Codrin Stefanescu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  120550

  Codrin: ”Așa cum a fost decis, pot să se înscrie și să-și depună candidatura, la toate cele trei funcții mai mulți colegi din PSD, pentru președinte, președinte-executiv, secretar general”

  BUCUREȘTI, 26 iun - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp, Gabriel Petrea, președintele Tineretului Social Democrat, și-a depus candidatura pentru funcția de secretar general al PSD. În acest fel, Petrea este primul contracandidat la această funcție al celui mai mediatizat social democrat – Codrin Ștefănescu.

  Codrin a oferit o primă reacție după ce a aflat de această concurență – printr-o declarație oferită agenției DC News.  

  ”Le doresc succes tuturor candidaților”, a replicat elegant Codrin. ”Nu pot să le spun decât succes, ne vedem la Congres, acolo unde delegații PSD vor decide soarta partidului nostru”.

  Fostul secretar general a precizat că pe parcursul zilei de astăzi, ”așa cum a fost decis, pot să se înscrie și să-și depună candidatura, la toate cele trei funcții mai mulți colegi din PSD, pentru președinte, președinte-executiv, secretar general”.

  ”La sfârșitul zilei de astăzi vom ști cu siguranță, vor ști și membrii PSD, vor cunoaște și delegații care vor veni la Congres, cine sunt cei care și-au depus candidatura și vor ști exact pe cine vor vota”, a declarat Ștefănescu.

  Gabriel Petrea, fost lider al studenților de la Automatică, facultatea de top a Politehnicii, a fost susținut în politică de Ecaterina Andronescu, fiind imediat agreat și de Liviu Dragnea. Se ocupă și de afaceri și este apreciat de membrii PSD București.

  Tematic

  Sute de oameni la mitingul pentru Liviu Dragnea! Codrin, mesaj puternic!
  Codrin și Șerban Nicolae contestă cu probe! Acuzație: ”Furt electoral, 1.500.000 voturi!”
  Pleșoianu, lovitură la conducerea PSD! Codrin, în paralel!


  Știrile Zilei