06:47 04 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.12
 • USD18.43
 • RUB0.23
 • RON4.17
 • UAH0.67
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  7090455

  Pleșoianu a fost primul care a adus vorba de Liviu Dragnea – Discursul său a incendiat pur și simpla sala, cucerind auditoriul!

  BUCUREȘTI, 29 iun - Sputnik, D.D. Pe scurt, Pleșoianu a dat un exemplu de ce înseamnă bărbat politic – a transpus toate direcțiile actuale fără de care nimic nu e admis - pro-europenismul, pro-americanism, progresism – prin filtrul demnității naționale!

  Pleșoianu a fost primul care a adus vorba de Liviu Dragnea – ”Sentința de condamnare a lui Liviu Dragnea, despre care cred că trebuie să vorbim, să nu ne facem că nu a existat”.

  ”Sentința de condamnare nu a fost în niciun caz fixată la o zi după alegeri întâmplător = Liviu Dragnea a fost miză electorală, ceva odios! A fost transformat în trofeu politic, ceea ce e dublu odios!”.

  O să aleg să vorbesc despre Liviu Dragnea, ”chiar dacă risc să vină monștrii cei răi”, a spus Pleșoianu, stârnind o furtună de aplauze.

  ”Am să vorbesc despre un om al cărui număr nici măcar în agendă nu-l am: Darius Vâlcov, el este omul care a primit control judiciar pentru a publicat protocolul secret dintre Parchetul General și SRI”, a spus Pleșoianu.

  Discursul excepțional – pe care Sputnik îl va reda integral – s-a încheiat cu un mesaj emoționant:

  ”Să triumfe România, nu Românica!” Nu votați azi pentru Pleșoianu, pentru Șerban, pentru  Dăncilă, pentru Andronescu – votați pentru România! Fie să fim!”.

  Discursul lui Liviu Pleșoianu a incendiat pur și simpla sala, cucerind auditoriul!

  Tagurile:
  Liviu Pleșoianu, Discurs, Congresul PSD


  Știrile Zilei