00:20 17 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  5886170

  După ce l-a făcut de râs pe Donald Tusk în plenul Parlamentului European, Grapini îi ia la rost pe liberali și pe Iohannis care nu au reușit nimic în negocierile la nivel european.

  BRUXELLES, 5 iulie - Sputnik, Daniela Porovăț. Europarlamentarul Maria Grapini face ordine în politica românească, dar și în cea europeană. După ce, ieri, l-a pus la punct pe Donald Tusk și a arătat că acesta lasă moștenire o Europă divizată, inegală și netransparentă, astăzi a venit rândul liberalilor și al lui Iohannis să fie luați la rost.

  Totul a pornit de la declarațiile lui Siegfried Mureșan care a spus că România a ratat președinția Parlamentului European din cauza PSD care nu a avut un candidat valabil pentru această funcție care a ajuns, astfel, la italieni.

  Grapini nu a ratat ocazia să îl ironizeze pe Mureșan ”care le știe și le face pe toate!”, numind declarațiile sale dezinformări.

  ”Nu spune nimic de faptul că România a ratat președinția Consiliului (despre care se tot vorbea) pentru că nu avem un președinte credibil! Să vedem cum va lua România președinția Parlamentului peste doi ani si jumătate, când, în urma marilor negocieri revine PPE-ul!”, contraatacă Grapini.

   Așadar, rolul PNL și al lui Iohannis e nul la nivel european, ne spune Grapini, care continuă:

  ”Știm de pe acum că va fi un german, dar despre asta Vasile Mureșan nu suflă o vorbă! Putem spune că delegația României în PPE (PNL+USR+PMP) nu are nici un candidat valabil??? Nici măcar pe Vasile Mureșan?! El este doar cu dezinformarea la zi!”, își încheie Grapini declarația.

  Tagurile:
  Liberali, Klaus Iohannis, Maria Grapini

  Știrile Zilei