04:16 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  36340

  Dezvăluiri șocante făcute de europarlamentarul PSD Carmen Avram la Antena 3. Ea spune că Cioloș vrea comisia pentru agricultură din Parlamentul European ca să facă jocurile Franței.

  BRUXELLES, 5 iulie - Sputnik, Daniela Porovăț. Proaspătul europarlamentar PSD Carmen Avram a spus într-un interviu la Antena 3 că obiectivul său în Parlamentul European va fi să susțină agenda românească la nivelul UE, dar că aici România are probleme din partea lui Dacian Cioloș.

  Carmen Avram spune că a fost impresionată de soarta fermierului român, și, după cum a promis în campania electorală, va încerca să facă tot posibilul să sprijine această categorie.

  „E o categorie vitregită la noi în țară, fermierul român. Franța dorește să ne lase fără subvenții la ferme care sunt mai mari de 500 de hectare. Va fi o bătălie grea”, a dezvăluit Carmen Avram.

  Problema este că un român va face jocurile Franței împotriva României, iar Carmen Avram știe că trebuie să ducă o luptă grea în această privință:

  ”Aflu că Dacian Cioloș își dorește această comisie (pentru agricultură, n.red.) și vrea să o prezideze și având în vedere trecutul lui de comisar când a negociat foarte prost cu România, cred că voi avea o bătălie foarte grea. Voi fi pentru prima dată în situația în care voi negocia pentru țara mea”, a mai spus fosta prezentatoare de televiziune.

  Tagurile:
  Dacian Cioloș, Carmen Avram

  Știrile Zilei