11:20 18 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.42
 • USD17.60
 • RUB0.28
 • RON4.08
 • UAH0.73
  Eugen Teodorovici

  Sfârșitul surprizelor! Teodorovici, confirmat ca prezidențiabil de un cunoscut jurnalist

  © Facebook / Eugen Teodorovici
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  74420

  În stilul lui caracteristic, bășcălios, realizatorul tv Radu Banciu a confirmat ipoteza că Teodorovici va fi prezidențiabilul PSD.

  BRUXELLES, 8 iulie - Sputnik, Daniela Porovăț. Expunerea președintelui PSD Viorica Dăncilă și a proaspătului președinte executiv al partidului, Eugen Teodorovici, însoțiți de secretarul general al PSD Mihai Fifor, la Sulina, a făcut valuri în presa din România, fiind interpretată ca o prezentare inedită a noii organigrame a puterii din partid.

  Radu Banciu a mers chiar mai departe și, ironizând-o pe Dăncilă în emisiunea sa de la B1 Tv, a confirmat ipoteza lui Teodorovici ca prezidențiabil al partidului.

  ”Acest triumvirat Dăncilă - Teodorovici - Mihai Fifor, marii câștigători ai Congresului PSD, au fost împreună la Sulina, idilic spațiu pentru luna iulie. (...) Doamna Dăncilă, păstrând proporțiile, este un fel de coana Leana văduvă, în sensul în care ea nu apare niciodată cu tovarășul lângă ea. Doamna Dăncilă este un specimen cum, deocamdată, politica românească de înalt nivel n-a mai avut”, a fost ”complimentul” făcut de Banciu la adresa celor trei lideri ai PSD.

  ”Partida de ping-pong cu Eugen Teodorovici este exact ca aia cu cercul, când Nicolae Ceaușescu se juca cu Ion Iliescu și cu coana Leana, aruncau cu cercul. (...) Astăzi, doamna Dăncilă joacă ping-pong cu Teodorovici, prezidențiabilul PSD”, a continuat Radu Banciu, indicând spre ministrul Finanțelor ca fiind deja câștigătorul cursei interne din PSD de desemnare a candidatului la prezidențiale.

  De altfel, Teodorovici și-a exprimat deja public dorința de a candida la prezidențiale din partea partidului:

  ”PSD niciodată nu va pierde ceva când vrea cu adevărat să câștige, eu când spun că fac un lucru, fac - nu candidez ca să candidez, nu sunt un laș!”, a spus el în cadrul unei emisiuni de la TVR.

  Și a insistat: ”Cândva o să candidez cu siguranță și la prezidențiale - nu mă întrebați când - e surpriză”, a spus Teodorovici, subliniind – ”Problema nu e DACĂ o să fie, ci CÂND o să fie”. Eu când spun că fac un lucru, fac! Dar sigur va fi”, a arătat Teodorovici că are intenții serioase în această privință, demers consolidat de ocuparea poziției a doua în cadrul conducerii partidului.

  Tematic

  Teodorovici, devastator cu Iohannis: „Un președinte poate să facă, nu doar să tacă”
  Teodorovici anunță dezastrul: cere reduceri de cheltuieli la Ministerul Educației
  Teodorovici distruge pretențiile moraliste ale Opoziției
  Tagurile:
  Jurnalist, Confirmat, Eugen Teodorovici


  Știrile Zilei