04:45 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  4342110

  Episodul de azi este important – pentru că este primul după care Viorica Dăncilă iese cu adevărat șifonată din întâlnirea cu presa – și în cadrul unei situații care a deranjat mulți simpatizanți PSD.

  BUCUREȘTI, 15 iul, Sputnik - Dragoș Dumitriu. Demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost o temă principală a dialogului premierului Dăncilă cu presa. Mai precis, conferința președintelui PSD de după CExN a semănat cu finalul unui meci de box - presa a înghesuit-o pe Viorica Dăncilă ”în corzi”!

  Presa i-a aplicat o ploaie de „directe„ – toate având ca temă ”argumentele” sau ”motivele” pentru care a fost înlocuită Carmen Dan.

  Iar ca niciodată, Viorica Dăncilă, altfel un excelent vorbitor, mereu pe fază și cu replicile la ea – ei bine de data asta nu reușea să repede decât ”motive de percepție”.

  ”Argumentele mele sunt legate de percepția publică a acestui minister și vreau să dau mai multă credibilitate acestui minister și pentru că eu cred că aici trebuie să avem o schimbare pentru a lucra mult mai bine în acest minister”, a spus Dăncilă.

  Fazele penibile s-au succedat când presa a început să o întrebe de ”percepția” imediat după 10 august.

  Președintele PSD a încercat să explice că nu e nicio legătură între solicitarea imperativă a lui Iohannis de a fi schimbați cei doi miniștri și decizia coincidentă. Din nou, fază memorabil de neplăcută pentru Viorica Dăncilă.

  Episodul de azi este important – pentru că este primul după care Viorica Dăncilă iese cu adevărat șifonată din întâlnirea cu presa – și în cadrul unei situații care a deranjat mulți simpatizanți PSD.

  Concret, după demisia lui Carmen Dan, Viorica Dăncilă  va avea mult de tras pentru a-și reface imaginea în fața propriilor membri și susținători.

  Reamintim că Dan Chitic, cunoscutul avocat apărător al resurselor naționale, a declarat imediat după demisia lui Carmen Dan că, în calitatea sa de ministru, a salvat România de la o lovitură de stat pusă bine la cale. 

  Tematic

  Ultima oră la Prezidențiale: Viorica Dăncilă cedează în fața Partidului!
  Iohannis a semnat cea mai importantă manevră politică a premierului Viorica Dăncilă
  Declarație uluitoare a Vioricăi Dăncilă despre prezidențiale! Ce obiectiv are PSD
  Tagurile:
  Carmen Dan, Viorica Dăncilă

  Știrile Zilei