17:14 20 August 2019
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.62
 • RUB0.26
 • RON4.14
 • UAH0.70
  Ecaterina Andronescu

  Andronescu a spus tot: ce va face dacă nu va mai fi ministru

  © Photo: Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1605 0 0

  Ministrul Educației Naționale a declarat, astăzi, referitor la posibilitatea remanierii sale, că nu este o catastrofă dacă nu va mai conduce destinele învățământului românesc.

  BUCUREȘTI, 18 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Recentul scandal al remanierilor din Guvernul Dăncilă a adus în prim plan și posibilitatea ca Ecaterina Andronescu, ministrul Educației Naționale, să fie înlocuit.

  În urmă cu câteva zile, pentru funcția supremă de la Educație s-a vehiculat ipoteza că locul ar putea fi luat de un profesor universitar care, însă, nu se știe dacă ar fi acceptat sau nu să preia locul Ecaterinei Andronescu.

  Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Ecaterina Andronescu a explicat ce va face în cazul în care nu ar mai fi ministrul Educației.

  Demnitarul a dat un răspuns elegant și ferm, adăugând că ea nu a vorbit niciodată despre remaniere.

  ”Eu n-am vorbit despre acest lucru, a vorbit presa. Nu cred că cineva este legat de vreun scaun, eu niciodată nu am cerut un scaun și nici nu m-am legat de el, ca urmare, trebuie să îmi îndeplinesc misiunea pe perioada cât sunt aici. Mâine, dacă nu mai sunt aici, nu am o problemă, am o meserie”, a declarat Ecaterina Andronescu.

  Reamintim că ministrul Educației Naționale a candidat pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat, obținând un scor foarte mic.

  Tematic

  Rezultate bac 2019 - Andronescu: ”Este absolut inacceptabil”
  Andronescu, schimbare șoc în Legea Educației Naționale prin Ordin de Ministru
  Zi decisivă pentru Andronescu – părăsește Ministerul Educației?
  Tagurile:
  Ministru, Ecaterina Andronescu


  Știrile Zilei