21:39 18 August 2019
În direct
 • EUR19.51
 • USD17.50
 • RUB0.26
 • RON4.13
 • UAH0.69
  Maria Grapini

  Maria Grapini lovește din nou! De data aceasta, direct în Macron

  © Photo: Facebook / Maria Grapini
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  13883240

  Europarlamentarul PSD Maria Grapini l-a luat în vizor pe Macron după ce acesta a anunțat că retrage candidatul francez pentru a o susține pe Kovesi în funcția de procuror șef european.

  BRUXELLES, 20 iulie - Sputnik, Daniela Porovăț. Maria Grapini îl acuză direct pe președintele Franței de amestec în justiție:

  „Aud că Macron îi cere candidatului francez la funcția de procuror șef să se retragă. Păi se poate? Amestec în justiție? Cum poate să dispună un președinte unui cetățean să se retragă de la un concurs? Se poate ca francezii să nu-și susțină francezul? Ce treabă are un șef de stat cu un candidat pe persoană fizică? E ca și cum ar interveni președintele la un concurs pentru un candidat la un post la banca națională!”, scrie Grapini pe pagina ei de facebook.

  Grapini nu îi uită nici pe jurnaliștii care acuză Guvernul României pentru faptul că acesta nu o susține pe Kovesi. ”Nici nu trebuie să interfereze guvernele cu un concurs tehnic. Aud acum un liberal neinformat care spune că este o funcție pentru România! Alo! Este o funcție pentru Europa!”, își încheie Grapini încă una din tiradele care au făcut-o celebră.

  Tematic

  Grapini îl face praf pe Iohannis pentru că nu contează la nivel european
  Maria Grapini și Carmen Avram îl desființează pe omul lui Cioloș din Parlamentul European
  Grapini îl desființează pe Iohannis și îi cere banii înapoi pentru referendum
  Tagurile:
  Emmanuel Macron, Maria Grapini


  Știrile Zilei