18:11 20 August 2019
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.62
 • RUB0.26
 • RON4.14
 • UAH0.70
   Dacian Ciolos si Victor Ponta

  Războiul foștilor. Ponta crede că PSD va ajunge la 46 la sută dacă Cioloș va fi premier

  © AP Photo / Vadim Ghirda
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  114331

  Foștii premieri Ponta și Cioloș sunt în război deschis de când Cioloș a blocat accesul Pro România în grupul politic pe care îl conduce la Bruxelles. Acum, Ponta îi face inventarul trădărilor fostului comisar european.

  BRUXELLES, 20 iulie - Sputnik, Daniela Porovăț. Victor Ponta lansează, printre ironiile la adresa lui Cioloș, și o ipoteză politică despre cum ar putea reveni PSD pe cai mari în alegeri: ”Barna ne spune că dacă îl votăm Președinte o să îl pună iar pe Cioloș Prim Ministru/ având în vedere faptul că după magnifica Guvernare din 2016 a ajuns PSD la 46% aproape că îmi vine să îi urez “Succes”!”

  În rest, Ponta îi ironizează pe Cioloș, fără să realizeze că se află în aceeași situație:

  ”1. Cioloș NU a fost ministru în Guvernul “Tăriceanu” susținut de PNL??? Hai că e “nou” în politică și le este și recunoscător lui Tariceanu si PNL

  2. Cioloș NU a fost numit Comisar European numit de Băsescu și a devenit membru PPE?!? Încă unii pe care i-a “răsplatit”!

  3. Ciolos nu a spus că trece la PES daca era nominalizat din nou în 2014 ca și Comisar? Hai că în final le-a dat țeapă și la PPE și la PES sș a ajuns la Macron ( deocamdată) - doar trei partide europene

  4. Cioloș nu a fost nominalizat în 2015 ca Prim Ministru de Klaus Iohannis?!?! Acum a încercat să candideze la Prezidențiale contra lui Iohannis- și dacă nu a prins candidatura atunci îl susține pe Barna!!! Serios și recunoscător!”

  Lista ”realizărilor” lu Cioloș continuă, ceea ce îl face pe Ponta să spună că ”până și pe scena politică românească este greu să găsești pe cineva mai “vechi” și care a sărit atât de des și atât de repede dintr-o barcă în alta doar pentru a păstra dimensiunea “ciolanului” plătit din bani de la Bugetul Național sau cel European!”.

  Totuși, dacă cineva i-ar face CV-ul lui Ponta, mai că l-ar ajunge din urmă pe Cioloș din acest punct de vedere!

  Tematic

  Acum: Năstase, intervenție șocantă, propuneri uluitoare pentru PSD: Ponta și Diaspora!
  Cearta Ponta-Cioloș ia amploare. Replică nimicitoare la adresa liderului Pro România
  Lovitură politică: Tăriceanu susține propunerea lui Ponta!
  Tagurile:
  Premier, PSD, Victor Ponta, Dacian Cioloş


  Știrile Zilei