22:58 16 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  37260

  Prima reacție din PSD la tandemul Barna-Cioloș a venit de la Codrin Ștefănescu. Acesta nu se dezminte și dă o replică totală la anunțul făcut de USR-PLUS.

  BRUXELLES, 21 iulie - Sputnik, Daniela Porovăț. Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a descris în puține cuvinte efectul tandemului Barna, prezideniabil – Cioloș, premier.

  ”Sistemul și-a anunțat astăzi decizia. Barna candidat la prezidențiale și Cioloș premier! Totul decurge conform planului trasat. Ca să ne ia dracu’ pe toți!”, a fost reacția lui Codrin Ștefănescu la anunțul candidaturii în tandem al liderilor USR și PLUS.

  Pesedistul reacționase anterior și la anunțul că Macron o va susține pe Kovesi la funcția de procuror șef european, în aceiași termeni duri:

  ”Klaus e fericit! Foarte fericit! Șeful său Macron l-a anunțat că va retrage imediat candidatura procurorului francez ca să-i facă loc Codruței. Ca sa nu-l încurce cumva “mama cătușelor” cu vreo candidatură surpriză la prezidențiale. Ca să fie bine, ca să nu fie rău! Poți să nu-i spui “sărut-mâna” unui astfel de Șef? Păi, nu poți!”, conchide fostul secretar general al PSD.

  Tagurile:
  Dan Barna, Dacian Cioloş, Codrin Ștefănescu

  Știrile Zilei