23:30 16 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  89843

  Victor Ponta, cel care până acum susținut o adevărată campanie contra Vioricăi Dăncilă, a sfârșit prin a recunoaște realizările Vioricăi Dăncilă.

  BUCUREȘTI, 23 iul - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Dacă ieri dimineață, înaintea întâlnirii între fostul și actualul președinte al PSD, Victor Ponta  a lansat un atac dur, plin de orgoliu la adresa Guvernului – deci implicit la adresa Vioricăi Dăncilă, aseară târziu… situația s-a schimbat.

  Invitat la emisiunea lui Ionuț Cristache de la TVR1, Victor Ponta a trebuit să dea o replică la comentariul lui Cristache:

  ”Se fac două luni de când Dragnea a fost condamnat. Toți PSD-iștii erau: ce să facem, ce să facem?! Și Viorica Dăncilă a reușit ceva nesperat: i-a strâns pe toți, i-a aliniat, ce e de făcut”.

  Ei bine, replica lui Victor Ponta, cel care până acum susținut o adevărată campanie contra Vioricăi Dăncilă, a fost una de… a recunoaște:

  ”A făcut ce trebuia să facă”, a răspuns Victor Ponta.

  Ionuț Cristache a insistat – este Ponta surprins că a Dăncilă a reușit să țină partidul unit?

  ”Nu, nu m-a surprins…”, a răspuns Ponta, uitând multele texte în care anunța migrații masive la Pro România. ”Îi cunosc consilierii și are consilieri buni”, a întors-o fostul președinte al PSD, uitând din nou să menționeze care au fost relațiile sale cu respectivii consilieri.

  În schimb, Victor Ponta a aruncat o frază care face trimitere la dorința lui de a face din nou parte din guvernare.

  ”E important cum trece de următorii pași - dacă face un Guvern mult mai bun”, a declarat Victor Ponta, a consemnat DC News. 

  Tematic

  Acum: Năstase, intervenție șocantă, propuneri uluitoare pentru PSD: Ponta și Diaspora!
  Întâlnire Dăncilă-Tăriceanu-Ponta. Pleșoianu, reacție explozivă
  Războiul foștilor. Ponta crede că PSD va ajunge la 46 la sută dacă Cioloș va fi premier
  Tagurile:
  Viorica Dăncilă, Victor Ponta

  Știrile Zilei