17:31 20 August 2019
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.62
 • RUB0.26
 • RON4.14
 • UAH0.70
  Mircea Badea

  Mircea Badea pune punct discuției despre Președinție: iată avantajele reale, nu povești!

  © Photo: Blogul lui Mircea Badea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  4478181

  ”România e condusă de serviciile secrete. Punct! Cine nu a realizat asta nu știu ce a realizat. Serviciile îl deservesc pe președintele în funcție”.

  BUCUREȘTI, 23 iul - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Așa cum și-a obișnuit telespectatorii, cunoscutul realizator Mircea Badea a tranșat subiectul direct, fără să se piardă în chestiuni colaterale. Mai ales că subiectul este cel analizat de toată presa și de opinia publică – alegerile prezidențiale.

  ”La prezidențiale, după părerea mea, oricine face acum calcule că sigur așa va fi - de fapt, pune un pariu în orb, nu bazat pe ceva!”, a punctat Mircea Badea. ”Cred că se pot întâmpla atât de multe lucruri, încât nu le poate intui sau anticipa nimeni”, atrage atenția realizatorul Antena 3

  În schimb, Mircea Badea îi citează pe cei care spun ”n-are cum să piardă Iohannis”. Ori, Mircea Badea pune accesntul ”argumentului principal pentru care un președinte în funcție”.

  ”Candidatul - președinte în funcție are două avantaje crâncene față de orice alt contracandidat -  cele două elemente în favoarea lui față de alții sunt SRI și SIE”, spune Mircea Badea.

  Iar vedeta Antenei 3 spune fără ocolișuri: ”România e condusă de serviciile secrete. Punct! Cine nu a realizat asta nu știu ce a realizat. Serviciile îl deservesc pe președintele în funcție”.

  ”Emil Constantinescu a fost singurul care nu a vrut folosească aceste beneficii în favoarea lui”, amintește experimentatul realizator TV. ”Serviciile, simțindu-se refuzate și ținute unde le e locul constituțional… s-au enervat! De aia cred că l-au și făcut pe Emil Constantinescu”.

  Emil Constantinescu a fost un președinte constituțional, a conchis, cu ironie amară, Mircea Badea.

  Tematic

  Mircea Badea nu mai suportă - spune lucrurilor pe nume, o adevărată lecție pentru Guvern!
  Mircea Badea îi tăvălește pe actorii protestatari! ”Putzoi plini de ifose și matracuce”
  Mesaj din Germania, pe placul lui Mircea Badea: ”Nu ar fi rău de loc dacă i-ar impozita!”
  Tagurile:
  Preşedinţie, Mircea Badea


  Știrile Zilei